PÅ PREMIERE: Heather Graham på Los Angeles-premieren av The Hangover. Foto: All Over Press
PÅ PREMIERE: Heather Graham på Los Angeles-premieren av The Hangover. Foto: All Over PressVis mer

Heather elsker tantra-sex

- Det var ingen vei tilbake.

SEHER.NO: Skuespilleren Heather Graham (39) er i disse dager ute og promoterer den siste komedien hun har vært med i "The Hangover".

Der spiller hun mot Bradley Cooper og Mike Tyson, og personifiserer en enslig mor som våkner opp i Las Vegas sammen med en gjeng single menn - uten noe minne om kvelden før.

Dette er den dydigste rollen Heather har hatt på lenge. Tidligere har hun spilt sexy roller i Boogie Nights og The Guru. I From Hell spilte hun en irsk hore og hun har vært Felicity Shagwell i Austin Powers.

Kanskje disse valgene av roller har vært et opprør mot hennes strenge katolske oppvekst, slik Madonna har gjort oppgjør mot sin bakgrunn ved å bevisst spille på sex.

Eller kanskje hun rett og slett vet hva som selger.

I alle fall passer hun på å utbrodere sexlivet sitt til journalister rundt premieretid.

Til Daily Mail har hun fortalt hvordan tantra-sex har vært en åpenbaring for henne og partneren, regissøren Yaniv Raz.

- Jeg lærte om det for første gang da jeg spilte inn The Guru i 2002, og jeg har ikke sett meg tilbake. Det de fleste forbinder med tantra er at Sting gjør det og at det varer i åtte timer. Men han har ikke sex hele tiden. Du kan ta et bad, massere partneren din, høre på musikk. Poenget er at du skal la det hele bygges veldig sakte opp inntil du smelter sammen med partneren din. Det virker for meg, forteller hun til den britiske tabloidavisen.

Heather har tidligere vært sammen med Kyle MacLachlan, Adam Ant, James Woods og Heath Ledger.

LES OGSÅ: Derfor tok kjærligheten slutt