BABYGLEDE: Haylie Duff og Matt Rosenberg gleder seg over et nytt familiemedlem. Her er paret sammen på et event i Miami i februar.
 Foto: INFphoto.com
BABYGLEDE: Haylie Duff og Matt Rosenberg gleder seg over et nytt familiemedlem. Her er paret sammen på et event i Miami i februar. Foto: INFphoto.comVis mer

Haylie Duff har fått en datter

Og Hollywood-stjernen har allerede navnet klart.

SEOGHØR.NO: I desember, åtte måneder etter forlovelsen, avslørte Haylie Duff (30) og kjæresten at de ventet sitt første barn sammen.

Nå har paret blitt foreldre til en liten pike.

- Mandag 11. mai ønsket Haylie Duff og forloveden hennes Matt Rosenberg sitt barn velkommen til verden. Både mor og baby har det fint!

- Haylie og Matt er i ekstase over å endelig få møte sin lille jente og å bli en familie på tre, sier skuespillerens talsperson til E!News.com.

Nettstedet skiver også at den nyfødte har fått navnet Ryan.

De nybakte foreldrene har vært kjærester siden 2012. I april i fjor forlovet de seg, men satte bryllupet på vent da de fant ut av graviditeten.

- Det er ganske kult å tenke på at datteren vår skal være med i bryllupet, sa Duff nylig til E!News.

Haylie, som blant annet er kjent for sin rolle som Sandy Jameson i TV-serien «7th Heaven», er storesøster til «Disney»-stjernen Hilary Duff (27), som på sin side har sønnen Luca (3).

SØSTRE OG KOLLEGAER: Haylie (t.v) og Hilary Duff er begge skuespillere og nære venner.  Foto: All Over Press
SØSTRE OG KOLLEGAER: Haylie (t.v) og Hilary Duff er begge skuespillere og nære venner. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Lillesøster Hilary skiller seg og storesøster Haylie gifter seg