Hayden Panettiere stjal showet med utringet kjole

«Nashville»-stjernen Hayden Panettiere strålte på rød løper etter å ha lagt fødselsdepresjonen bak seg. Se alle kjolene fra «Critics' Choice Awards»!

SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble årets Critics' Choice Awards arrangert i Los Angeles, og Hollywood-stjernene skred nedover den røde løperen i kjent stil.

Blant dem som vakte oppsikt på prisutdelingen var skuespiller Hayden Panettiere (26), kjent fra TV-seriene «Heroes» og «Nashville».

Stjernen, som ble mor for første gang i desember 2014, viste frem formene sine i en blekrosa kjole fra Maria Lucia Hohan. 26-åringen formelig glødet foran fotografene, mener Daily Mail.

Hva synes du om Haydens antrekk på Critics' Choice Awards? Kast terning på henne og andre stjernene nedenfor!

FORNØYD ETTBARNSMOR: Hayden Panettiere delte ut pris for beste ensemble i en film til «Spotlight»-stjernen Rachel McAdams (midten) under Critics Choice Awards. På Emmy-utdelingen i 2014 var hun høygravid med datteren Kaya.  Foto: NTB Scanpix
FORNØYD ETTBARNSMOR: Hayden Panettiere delte ut pris for beste ensemble i en film til «Spotlight»-stjernen Rachel McAdams (midten) under Critics Choice Awards. På Emmy-utdelingen i 2014 var hun høygravid med datteren Kaya. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overveldet av støtten

At Hayden strålte litt ekstra på prisutdelingen, skyldes kanskje at hun nylig har lagt en tung tid med fødselsdepresjon bak seg.

På den røde løperen fortalte stjernen om tiden etter at hun stod frem med problemene sine:

- Jeg har fått utrolig mye støtte og jeg ble faktisk veldig overrasket, fordi jeg føler at jeg vokste opp i en industri jeg opplevde som veldig dømmende, sier Hayden til E!News.

Den flotte blondinen, som spilte i dramaserien «The Guiding Light» som niåring og i «Ally McBeal» som 13-åring, røpet videre at hun ble oppmerksom på den positive responsen i sosiale medier.

Saken fortsetter under bildene.

MOT BEDRE TIDER: For et drøyt år siden ble Hayden og forloveden Wladimir Klitschko (t.v) foreldre for første gang. Nylig ble TV-stjernen ferdig med behandling av fødselsdepresjonen sin. På bildet til høyre er hun i en scene fra serien «Nashville». Foto: NTB Scanpix
MOT BEDRE TIDER: For et drøyt år siden ble Hayden og forloveden Wladimir Klitschko (t.v) foreldre for første gang. Nylig ble TV-stjernen ferdig med behandling av fødselsdepresjonen sin. På bildet til høyre er hun i en scene fra serien «Nashville». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil fjerne tabu

Selv om hun i starten var redd for å møte negative fordommer, er ettbarnsmoren i dag glad for at hun valgte å være åpen.

- Jeg er så stolt over å være en talsperson, og en kvinne som folk kan se til for å vite at de ikke er alene, og at de ikke er svake hvis de oppsøker hjelp, understreker TV-stjernen overfor E!News.

Saken fortsetter nedenfor.
[views:embed:node_embed:block:84264]

Det var i fjor høst Hayden Panettiere stod frem i media og fortalte om fødselsdepresjonen. Allerede den gang var skuespilleren opptatt av å fjerne tabu rundt temaet ved å dele sine erfaringer.

- Mange tror fødselsdepresjon betyr at jeg har negative følelser for barnet mitt og at jeg vil skade det. Jeg hadde aldri disse følelsene, men noen kvinner har det. Det er et bredt spekter. Det er noe som må snakkes om og kvinner må vite at de ikke er alene, fortalte hun i programmet «Live with Kelly and Michael» i september, ifølge TooFab.

Hayden Panettiere har datteren Kaya (1) med forloveden og tungvektsbokseren Wladimir Klitschko (39). Ettbarnsmoren la seg inn til behandling for å få bukt med depresjonen, og før jul ble hun utskrevet.

LES OGSÅ: - Det er fantastisk å bli 40