Hayden Panettiere stjal showet med utringet kjole

«Nashville»-stjernen Hayden Panettiere strålte på rød løper etter å ha lagt fødselsdepresjonen bak seg. Se alle kjolene fra «Critics' Choice Awards»!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble årets Critics' Choice Awards arrangert i Los Angeles, og Hollywood-stjernene skred nedover den røde løperen i kjent stil.

Blant dem som vakte oppsikt på prisutdelingen var skuespiller Hayden Panettiere (26), kjent fra TV-seriene «Heroes» og «Nashville».

Stjernen, som ble mor for første gang i desember 2014, viste frem formene sine i en blekrosa kjole fra Maria Lucia Hohan. 26-åringen formelig glødet foran fotografene, mener Daily Mail.

Hva synes du om Haydens antrekk på Critics' Choice Awards? Kast terning på henne og andre stjernene nedenfor!

Overveldet av støtten

At Hayden strålte litt ekstra på prisutdelingen, skyldes kanskje at hun nylig har lagt en tung tid med fødselsdepresjon bak seg.

På den røde løperen fortalte stjernen om tiden etter at hun stod frem med problemene sine:

- Jeg har fått utrolig mye støtte og jeg ble faktisk veldig overrasket, fordi jeg føler at jeg vokste opp i en industri jeg opplevde som veldig dømmende, sier Hayden til E!News.

Den flotte blondinen, som spilte i dramaserien «The Guiding Light» som niåring og i «Ally McBeal» som 13-åring, røpet videre at hun ble oppmerksom på den positive responsen i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer