Hayden Panettiere er nysingel og sexy

Filmstjernen kun iført en liten bikini i nytt fotoshoot.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den single og sexy skuespilleren Hayden Panettiere (23) var nylig med på et dampende fotoshoot med magasine Esquire, der filmstjernen poserer kun iført en liten badedrakt.

Panettiere har truffet godt med timingen av bildene. Denne uken ble det også annonsert at skuespilleren er nominert i Beste kvinnelige birolle på Golden Globe 2013, for sin rolle i TV-serien Nashville. 

I samme kategori finner man store navn som Maggie Smith (Downtown Abbey) og Sofia Vergara (Modern Family).

I magasinet, som kommer ut 18. desember, forteller Panettiere at hun er mest interessert i gutter, som ikke er så interessert i henne.

- Man har gutter som du ønsker kunne flørte med deg, men som ikke kan ta et hint. Det er som om man står og vinker med et flagg: HEI! Jeg er interessert. Man vil aldri få de gutta sin oppmerksomhet.

Panettiere gjorde det tidligere i desember slutt med NFL-spilleren Scotty McKnight (24) og har tidligere vært kjæreste med den ukrainske tungvektsbokseren Vladimir Klitschko (36).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer