Hayden Panettiere ble innlagt for å få hjelp mot fødselsdepresjonen

- Hun har frivillig søkt profesjonell hjelp.

FÅR HJELP: Hayden Panettiere har vært åpen om at hun fikk en reaksjon da datteren ble født i fjor. Nå får hun hjelp. Her med forloveden Wladimir Klitchko under moteuken i Milano sist sommer. Foto: FameFlynet Sweden
FÅR HJELP: Hayden Panettiere har vært åpen om at hun fikk en reaksjon da datteren ble født i fjor. Nå får hun hjelp. Her med forloveden Wladimir Klitchko under moteuken i Milano sist sommer. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember i fjor fødte Hayden Panettiere (26), kjent fra «Heroes» og «Nashville», en liten jente som fikk navnet Kaya.

For to uker siden avslørte skuespilleren at hun ble rammet av fødselsdepresjon da datteren kom til verden.

- Jeg led av fødselsdepresjon etter at jeg ble mamma. Jeg har merket litt til det, så vit at dere ikke er alene eller gale, damer! fortalte hun til UsWeekly.

Tirsdag ble det kjent at Hayden fremdeles ikke føler seg helt bra.

- Hayden Panettiere har frivillig søkt profesjonell hjelp på et behandlingssenter for sin fødselsdepresjon. Hun ber media respektere privatlivet hennes, står det i en pressemelding, ifølge E!Online.com.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Hayden Panettieregjør blant annet suksess i TV3-serien «Nashville». Her er i en scene fra serien sammen med Derek Hough.
 Foto: Xposure
TV-STJERNE: Hayden Panettieregjør blant annet suksess i TV3-serien «Nashville». Her er i en scene fra serien sammen med Derek Hough. Foto: Xposure Vis mer

Barnefaren er Haydens forlovede, den ukrainske boksestjernen Wladimir Klitschko (39).

Panettiere, som veide 48 kilo før hun ble gravid og er 157 cm høy, fortalte en måned før fødselen at hun hadde lagt på seg 18 kilo i løpet av svangerskapet.

I helgen postet hun et bilde av seg selv i skinny jeans mens hun delte gleden over å være tilbake i form med Twitter-følgerne sine:

- Endelig føles det som om jeg har fått kroppen min tilbake. #Mamma #Datter #Velsignelse #VelVerdtDet,

 

LES OGSÅ: - Jeg ble irritert over baby-spørsmål

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer