SMÅBARNSMOR: Skuespiller Hayden Panettiere havnet i en uventet situasjon da hennes to år gamle datter ble med på flyreise. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSMOR: Skuespiller Hayden Panettiere havnet i en uventet situasjon da hennes to år gamle datter ble med på flyreise. Foto: NTB scanpixVis mer

Hayden Panettiere avslørte datterens pinlige uhell

Toåringen klarte ikke å holde seg under flyturen. 

(Seoghør.no): Det gikk ikke helt som det skulle da skuespiller Hayden Panettiere (27) tok med seg datteren Kaya (2) på flytur.

«Heroes»-stjernen delte hendelsen på sin Twitter-konto, med et bilde av seg selv og toåringen som tørker opp etter uhellet.

«Også tisser datteren din på gulvet på doen på flyet. Men se, hun hjelper mamma med å vaske opp», skrev hun.

På bildet ser man at både Hayden og Kaya er i full jobb med å tørke opp, mens skuespilleren ser inn i kamera med et fortvilet blikk.

Saken fortsetter nedenfor.

Led av fødselsdepresjon

27-åringen deler ofte hyggelige bilder fra familielivet med datteren og samboer Vladimir Klitsjko (40) i sosiale medier.

I 2015 avslørte skuespilleren imidlertid at ikke alt var like rosenrødt da hun ble mor til vesle Kaya.

- Jeg led av fødselsdepresjon etter at jeg ble mamma. Jeg har merket litt til det, så vit at dere ikke er alene eller gale, damer, sa hun i et intervju med Us Weekly.

- Et bredt spekter

Hun la seg også inn til frivillig behandling.

- Det er noe mange kvinner opplever. Mange tror fødselsdepresjon betyr at jeg har negative følelser for barnet mitt og at jeg vil skade det. Jeg hadde aldri disse følelsene, men noen kvinner har det. Det er et bredt spekter. Det er noe som må snakkes om og kvinner må vite at de ikke er alene, har hun fortalt i programmet «Live with Kelly and Michael» ifølge nettstedet Toofab.

STJERNEPAR: Vladimir Klitschko og Hayden Panettiere har vært et par siden 2009. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Vladimir Klitschko og Hayden Panettiere har vært et par siden 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er den ukrainske tungvektbokseren Vladimir Klitschko (40) som er far til Hollywood-stjernens datter.

Paret ble sammen første gang for åtte år siden. I 2011 gikk de hver til sitt før de fant tilbake til hverandre i april 2013, og forlovet seg i oktober samme året.

Bruddrykter

I 2015 svirret ryktene nok en gang om at duoen hadde gått hver til sitt, etter at bilder av Hayden uten forlovelesesring svirret i media.

Da gikk hun hardt ut og avviste bruddryktene.

«Manglende ring betyr ikke slutten på et forhold. Jeg er velsignet over å være sammen med min vakre familie», skrev hun til et bilde av familien på tre.

LES OGSÅ: Avslører den virkelige grunnen til vekttapet