SLUTT: Forholdet mellom Hayden Panettiere og Steve Jones ble en kortvarig affære. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Forholdet mellom Hayden Panettiere og Steve Jones ble en kortvarig affære. Foto: Stella PicturesVis mer

Hayden dumpet sin nye kjæreste

Superstjernens seneste forhold ble en kortvarig affære. Av én grunn.

SEHER.NO: I mai ble det kjent at Hayden Panettiere (19) datet den britiske TV-reporteren Steve Jones (32). "Heroes"-stjernen og 32-åringen nøt nemlig en intim middag ved den eksklusive restauranten Nobu Berkeley i London, før de dro på en fest i nærheten.

- Det var en gruppe kjendiser på restauranten, blant annet Sir Elton Johns ektemann David Furnish. Men Hayden og Steve brydde seg bare om hverandre. De så veldig forelsket ut, sa en kilde ifølge Female First den gang.

Nå er dermed den daværende romantikken et tilbakelagt stadium for den flotte 19-åringen. Årsaken er at Panettiere, som bor i USA, ikke ønsker et avstandsforhold, skriver Contactmusic.

- Jeg er en singel kvinne. Steve bor i London, og avstanden er litt vel stor. Jeg dater ikke noen spesielle akkurat nå, og jeg ser ikke akkurat etter et hus å dele med noen, sier hun til nettstedet.

Forholdsvis nylig brøt Hayden Panettiere med "Heroes"-motspiller Milo Ventimiglia, men det tok ikke lang tid før det ble spekulert i om hun var sammen med en annen skuespiller fra den populære serien.

Like etter ble hun nemlig observert hånd i hånd med Adrian Pasdar, som spiller Milos storebror i serien.

- Jeg dater ikke gutter på min egen alder, har Hayden tidligere sagt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er de et nytt "Heroes"-par?