INN I ROLLEN: Ashton Kutcher gikk på samme strenge vegetar-diett som Steve Jobs, noe som resulterte i at han havnet på sykehuset med smerter i bukspyttkjertelen. Her er Ashton i rollen som Apple-gründeren i filmen «Jobs». Foto: Filmweb
INN I ROLLEN: Ashton Kutcher gikk på samme strenge vegetar-diett som Steve Jobs, noe som resulterte i at han havnet på sykehuset med smerter i bukspyttkjertelen. Her er Ashton i rollen som Apple-gründeren i filmen «Jobs». Foto: FilmwebVis mer

Havnet på sykehus etter turboslanking

Ashton Kutcher gikk på en en kraftig smell da han prøvde å leve som Apple-gründeren Steve Jobs.

SEOGHØR.NO: I november er det Norgespremiere på filmen «Jobs», hvor skuespiller Ashton Kutcher (35) spiller den avdøde Apple-gründeren Steve Jobs.

Under innspillingen valgte Hollywood-kjekkasen å gå på samme strenge vegetar-diett som Jobs selv gjorde, og som følge av dette rant kiloene av Kutcher:

- Jeg spiste tonnevis av gulrøtter, vindruer og epler, og gikk totalt ned ti kilo, forteller han i et invtervju med danske EkstraBladet.

På ett punkt ble det så ille at han ble lagt inn på sykehus på grunn av smerter i bukspyttkjertelen - som ble ekstra skremmende for Ashton, ettersom det var nettopp kreft i bukspyttkjertelen Jobs døde av høsten 2011.

I tillegg til dietten har også kjekkasen brukt tid på å lære seg Jobs karakteristiske foroverlente gange - noe som har resultert i flere timer hos kiropraktoren. Men den teknologiske biten av Jobs-historien er Kutcher godt kjent med fra før.

- Jeg er en teknologi-nerd, akkurat som Jobs var, og hadde i forkant god kjennskap til de fleste ting som Jobs har jobbet med. Han er helt klart en helt - vår tids Leonardo da Vinci, hevder Asthon overfor den danske avisen.

«Jobs» har Norgespremiere 1. november.

LES OGSÅ: Slik fikk Aksel Hennie superkroppen