DØDSKAMP: Paradise Hotel-deltakerne måtte tirsdag velge hvem av Karita og Iris som måtte forlate hotellet i en romersk "dødskamp". Foto: TV 3
DØDSKAMP: Paradise Hotel-deltakerne måtte tirsdag velge hvem av Karita og Iris som måtte forlate hotellet i en romersk "dødskamp". Foto: TV 3Vis mer

Havnet på meksikansk sirkus

- Det føltes utrolig deilig, sier utstemte Paradise-Iris.

SEHER.NO: Etter en dramatisk avstemning blant de andre deltakerne måtte Iris Giladi (23) tirsdag forlate "Paradise Hotel".

Men selv om alle de andre hotell-gjestene bortsett fra Iris' romkamerat og meget gode venn Øystein Wanoa (22) stemte på hennes motstander Karita Kaldefoss, depper ikke den blide Molde-jenta av den grunn.

- Jeg hadde det på følelsen av at jeg kom til å bli valgt, og jeg var utrolig lei av å være der. Det føltes utrolig deilig å forlate hotellet, og jeg gidder ikke være sur på noen, sier hun til Seher.no.

Iris legger ikke skjul på at det var en stor overgang å komme ut fra luksus-hotellet til å plutselig være helt alene i en meksikansk landsby. Men selv om hun var på ukjent grunn, tok det ikke lang tid før hun fant selskap.

- Det første jeg gjorde var å dra på et lokalt sirkus. Det var kjempegøy. Jeg fikk jo også mye oppmerksomhet av de lokale innbyggerne, selv om de ikke kunne et ord engelsk.

- Jeg ble god på kroppsspråk. De kalte meg bare "den amerikanske jenta", siden de ikke hadde snøring på hvor Norge var, ler Iris til Seher.no.

I mandagens episode fikk TV-seerne se at Iris og Øystein kysset og klemte heftig kort tid etter at de flyttet inn på samme rom, men avviser at hun gråt over å skilles fra den mannlige modellen.

- Jeg visste jo at det bare var et spørsmål om tid før jeg fikk se ham igjen. Men da jeg dro, var jeg veldig klar for å dra. Det ble etter hvert utrolig psyksisk slitsomt å fokusere på spillet hele tiden.

Etter å ha flyttet inn i leilighet i Oslo med Paradise-venninnene Nanna Dahlen og Lene Sortevik, satser Iris nå på å skaffe seg en ny jobb samtidig som hun vurderer å sette seg på skolebenken igjen.

Men noe realitycomeback blir det neppe.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med. Jeg fikk jo dra til Mexico. Men jeg ville aldri vært med igjen. Det ble veldig mye til slutt, derfor var det en lettelse å forlate hotellet når jeg gjorde det, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Snakker ut om ryktene