Havnet på hodet under vann

- Det var veldig skummelt og ubehagelig, sier Kari Traa.

SEOGHØR.NO: Den tidligere freestyle-kjøreren Kari Traa (39) er i høst aktuell som programleder for realityserien «Kari Traa-leikane» på TV 3.

Den sprudlende Vossingen er kjent for å være en våghals som ikke takker nei til ekstreme utfordringer, men det finnes en ting som gjør programlederen livredd.

- Jeg er ikke så redd av meg, men jeg er jo spent på ting hvis ikke jeg har gjort det før. Jeg liker for eksempel ikke så veldig godt vann. Når jeg ikke har kontroll på det. Jeg har hatt en dårlig opplevelse med å ligge for lenge opp ned i vannet i en kajakk. Den kjenner jeg sitter i, forteller Kari til Seoghør.no.

PÅ TV: Kari Traa debuterer som programleder med realityserien «Kari Traa-leikane» på TV 3.  Foto: NTBScanpix
PÅ TV: Kari Traa debuterer som programleder med realityserien «Kari Traa-leikane» på TV 3. Foto: NTBScanpix Vis mer

- Hva skjedde?

- Jeg fikk ikke snudd meg og lå opp ned litt for lenge og syns det var veldig skummelt og ubehagelig. Jeg svelgte halve elva! Jeg skulle bare ha svelgt litt til så hadde det jo vært grunnt, ler programlederen.

Episoden med kajakken var derimot ikke den første gangen Kari har følt seg uvel i vannet. Den første støkken fikk hun allerede da hun var en liten jente.

VÅGHALS: Kari Traa er vant til luftige svev etter tiden som freestyle-kjører, men vann er ikke den ferske TV-programlederen like glad i. Foto: Scanpix
VÅGHALS: Kari Traa er vant til luftige svev etter tiden som freestyle-kjører, men vann er ikke den ferske TV-programlederen like glad i. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg hadde nettopp lært meg å svømme, så jeg svømte og svømte. Plutselig dukker det opp en gutt foran meg som presser hodet mitt ned under vann og holdt meg nede. Etter det så har vannet aldri vært min greie. Jeg liker meg bedre oppe i luften.

«Kari Traa leikane» ser du på TV3 torsdager kl 20.30.

LES OGSÅ:   Blodig ulykke i «Kari Traa-leikane»