Frank Løke:

Havnet på akutten etter stringtruse-veddemål

- Det er det verste jeg har opplevd.

HASTET TIL SYKEHUS: Sykkelrittet gikk ikke helt som planlagt for Frank Løke. Etter å ha syklet 430 kilometer kun iført en stringtruse havnet han på akutten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet, Instagram
HASTET TIL SYKEHUS: Sykkelrittet gikk ikke helt som planlagt for Frank Løke. Etter å ha syklet 430 kilometer kun iført en stringtruse havnet han på akutten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet, Instagram Vis mer
Publisert

Denne helgen gikk det som omtales som Norges tøffeste sykkelritt, «Jotunheimen rundt» på 430 kilometer, av stabelen hvor blant andre tidligere håndballspiller og «Farmen Kjendis»-deltaker Frank Løke (38) deltok.

Som et resultat av at han helgen før tapte et veddemål mot sine Instagram-følgere, der han deltok i «Bergen Open» bare iført en stringtruse, eller mankini som det også heter, måtte han også delta i sykkelrittet i samme drakt.

- Jeg løp «Bergen Open» i mankini, og hvis jeg fikk 10 000 likerklikk skulle jeg sykle «Jotunheimen rundt» i samme outfit. Jeg fikk det, så da måtte jeg jo gjøre det, forteller Løke til Se og Hør.

Gikk galt

Alt gikk imidlertid ikke som planlagt for den konkurransedrevne 38-åringen. Han visste allerede før startskuddet gikk at rittet skulle bli tungt, men han hadde aldri regnet med at været også skulle bli en stor påkjenning for ekstremsportutøveren.

- Det var en skikkelig påkjenning. På det verste var det minus fire grader. Flere brøyt, men jeg bestemte meg for at jeg skulle i mål, forteller Løke.

- Jeg merket at beina, og spesielt knærne, begynte å stivne. Det var utrolig vondt. Da jeg kom i mål klarte jeg nesten ikke føle beina mine, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer