Havnet midt i Nesøya-dramaet

- Ble bedt om å gjemme oss i kjelleren.

SKREMT: trippeldrapene på fasjonable Nesøya rystet artisten Anita Hegerland og de øvrige innbyggerne på den lille øya. Foto: SCANPIX
SKREMT: trippeldrapene på fasjonable Nesøya rystet artisten Anita Hegerland og de øvrige innbyggerne på den lille øya. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Trippeldrapet på Nesøya sjokkerte mandag hele Norge, og en av de som havnet midt i dramaet, var artisten Anita Hegerland (48).

Ifølge Se og Hør ante Hegerland fred og ingen fare da hun satt ved middagsbordet sammen med barna da de plutselig fikk telefoner om skytedramaet med flere drepte som utspant seg på øya.

- På det tidspunktet fantes det ingen kunnskap om gjerningsmannen fortsatt kunne være på frifot. Alt ble plutselig fryktelig usikkert. Et hav av tekstmeldinger som tikket inn videreformidlet politiets oppfordring om å søke tilflukt i kjelleren, forteller Anita til Se og Hør.

Hegerland er imidlertid ikke den eneste kjendisen som mest sannsynlig fikk kjenne redselen i kroppen. Også skuespiller Anders Hatlo (61), slankedronning Grete Roede (70), artist Wenche Myhre (62), artist Magne Furuholmen og Hallvard Flatland (51) er bosatt på den fasjonable øya.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - På tide å bli mer synlig igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer