Sophie Elise Isachsen:

Havnet midt i knivdrama på Oslo-buss

Sophie Elise og kjæresten var på vei hjem da en medpassasjer ble knivstukket rett ved dem.

BLE VITNER: Sophie Elise Isachsen (23) skriver på bloggen sin mandag kveld at hun og kjæresten Kasper Kristoffersen ble vitne til knivstikkingen på 31-bussen i Oslo samme kveld. Her fra desember i fjor. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BLE VITNER: Sophie Elise Isachsen (23) skriver på bloggen sin mandag kveld at hun og kjæresten Kasper Kristoffersen ble vitne til knivstikkingen på 31-bussen i Oslo samme kveld. Her fra desember i fjor. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i 22-tiden mandag kveld at en ung mann ble knivstukket på 31-bussen i Oslo, i nærheten av Carl Berners plass.

Blant medpassasjerene som ble vitne til den dramatiske hendelsen, der én gjerningsperson så langt er pågrepet, var toppblogger Sophie Elise Isachsen (23).

I et blogginnlegg mandag kveld skriver 23-åringen at hun var på vei hjem, sammen med kjæresten Kasper Kristoffersen, da knivstikkingen fant sted like ved dem.

ALVORLIG SKADD: En tenåring er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på 31-bussen i Oslo mandag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
ALVORLIG SKADD: En tenåring er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på 31-bussen i Oslo mandag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

- Ekkelt

«Herregud, i dag opplevde jeg noe sånt man aldri tror man skal få se i virkeligheten (...) Alt skjedde liksom på busstoppet rett nedenfor huset vårt, og stoppet vi går av på hver dag. Det var åpenbart en skummel opplevelse og spesielt ekkelt var det da hele bussen ble mørklagt og man ikke fikk opp dørene, sikkert fordi gjerningsmannen ikke skulle få kommet seg ut», skriver Isachsen.

Harstad-jenta forteller videre at «hele bussen ble stille og rar», før dørene omsider gikk opp og gjerningsmannen «kom seg unna». Ifølge Dagbladet er det snakk om flere gjerningspersoner, der politiet lette etter én av de to mistenkte mandag kveld.

Oslo-politiet har foreløpig ingen nye oppdateringer i saken tirsdag formiddag.

Mannen som ble knivstukket ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige stikkskader i overkroppen, men er utenfor livsfare.

Kjente hverandre

Politiet fortalte til Dagbladet mandag kveld at det trolig har vært en relasjon mellom fornærmede og mistenkte.

- Vi vet ikke hva slags relasjon de har hatt, men det er ingenting som tyder på at knivstikkingen var tilfeldig. Vi avhører vitner og bussjåføren for å komme til bunns i saken. I tillegg sikrer vi åstedet. Vi har kontroll på bussen, som er tatt med til tekniske undersøkelser, fortalte operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, til avisa.

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise Isachsen har sammen med noen venner laget en video der de blant annet parodierer Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer

På sin egen blogg sender Sophie Elise Isachsen bedringsønsker til den fornærmede i saken:

«Håper virkelig han blir fanget og at han som ble skadet klarer seg», skrev 23-åringen, før hun la til at både hun og kjæresten holdt seg hjemme resten av kvelden.

Se og Hør har etter gjentatte henvendelser mandag kveld og tirsdag morgen, ikke lykkes i å få kontakt med Sophie Elise Isachsen.

På boligjakt

Bloggeren, som for tiden er aktuell med dokusåpe om sitt eget liv, «Sophie Elises verden», bor få minutters gange fra Carl Berners plass. Selv om kjæresten Kasper nylig flyttet inn i 23-åringens leilighet, planlegger paret allerede å ta samboerskapet ett steg videre.

Forrige måned røpet bloggeren at hun og kjæresten, som viste seg sammen for første gang like før jul i fjor, ønsker å kjøpe noe nytt sammen.

- Jeg tenker at jeg vil kjøpe et oppussingsobjekt, for jeg er veldig glad i interiør og å holde på. Jeg er veldig glad i å fikse ting, jeg har pussa opp alt, noen ganger to ganger, i leiligheten vi bor i nå. Da er det bare å kjøre på i en ny leilighet, fortalte Isachsen til Se og Hør i januar.

Å investere i bolig sammen med kjæresten er 23-åringen slett ikke bekymret for.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Veldig bra person

- Jeg har hatt så mange samboere, så jeg er vant til det. Det blir ikke skummelt i det hele tatt. Dette er et forhold jeg er veldig trygg på. Han er en veldig bra person, så det blir nok helt fint, fortalte hun.

Da 23-åringen i desember møtte opp på premieren av filmen «Den 12. mann» i Fredrikstad, ankom hun altså hånd i hånd med kjæresten på et offentlig arrangement for første gang.

Kasper er i likhet med henne selv også fra Harstad, og paret var venner i mange år før det oppsto søt musikk.

Bloggeren lettet for øvrig nylig på sløret om plastiske operasjoner i rumpa, og bekreftet at hun har jukset den større.

LES OGSÅ: Mette-Marit og Sophie Elise på sex-konferanse

NYTT PROGRAM: «Sophie Elises verden» på TV 2 Livsstil følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer