Sophie Elise Isachsen:

Havnet midt i knivdrama på Oslo-buss

Sophie Elise og kjæresten var på vei hjem da en medpassasjer ble knivstukket rett ved dem.

BLE VITNER: Sophie Elise Isachsen (23) skriver på bloggen sin mandag kveld at hun og kjæresten Kasper Kristoffersen ble vitne til knivstikkingen på 31-bussen i Oslo samme kveld. Her fra desember i fjor. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BLE VITNER: Sophie Elise Isachsen (23) skriver på bloggen sin mandag kveld at hun og kjæresten Kasper Kristoffersen ble vitne til knivstikkingen på 31-bussen i Oslo samme kveld. Her fra desember i fjor. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i 22-tiden mandag kveld at en ung mann ble knivstukket på 31-bussen i Oslo, i nærheten av Carl Berners plass.

Blant medpassasjerene som ble vitne til den dramatiske hendelsen, der én gjerningsperson så langt er pågrepet, var toppblogger Sophie Elise Isachsen (23).

I et blogginnlegg mandag kveld skriver 23-åringen at hun var på vei hjem, sammen med kjæresten Kasper Kristoffersen, da knivstikkingen fant sted like ved dem.

- Ekkelt

«Herregud, i dag opplevde jeg noe sånt man aldri tror man skal få se i virkeligheten (...) Alt skjedde liksom på busstoppet rett nedenfor huset vårt, og stoppet vi går av på hver dag. Det var åpenbart en skummel opplevelse og spesielt ekkelt var det da hele bussen ble mørklagt og man ikke fikk opp dørene, sikkert fordi gjerningsmannen ikke skulle få kommet seg ut», skriver Isachsen.

Harstad-jenta forteller videre at «hele bussen ble stille og rar», før dørene omsider gikk opp og gjerningsmannen «kom seg unna». Ifølge Dagbladet er det snakk om flere gjerningspersoner, der politiet lette etter én av de to mistenkte mandag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer