DRAMATISK: Carina Dahl (32) har de siste ukene feriert på Bali. Under siste del av oppholdet, gikk alt galt. Nå forteller hun om feriemarerittet. Foto: Privat, Christian Roth Christensen / Dagbladet
DRAMATISK: Carina Dahl (32) har de siste ukene feriert på Bali. Under siste del av oppholdet, gikk alt galt. Nå forteller hun om feriemarerittet. Foto: Privat, Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Carina Dahl:

Havnet i smerte-mareritt på Bali

- Jeg vil bare komme meg hjem nå. Jeg er helt utslitt.

Publisert

- Dette er noe av det sykeste ... Jeg har aldri hatt det så vondt, sier Carina Dahl (32) til Se og Hør.

Det som skulle markere slutten på et nærmere to ukers langt opphold på ferieparadiset Bali, endte alt annet enn godt for Carina Dahl.

UTSLÅTT: Carina Dahl fikk behandling på et lokalt apotek på Gili-øyene. Foto: Privat
UTSLÅTT: Carina Dahl fikk behandling på et lokalt apotek på Gili-øyene. Foto: Privat Vis mer

I helgen fikk realityprofilen et illebefinnende da hun befant seg på Gili-øyene, like ved den nordvestlige kysten av Lombok i Indonesia.

- Det har vært en blanding mellom en avslappet ferie med masse utflukter, og jobb. Vi har reist rundt for å ta bilder til bikinikolleksjonen som jeg slipper snart, og det siste stoppet skulle være på Gili-øyene - noe som jeg gledet meg veldig til, sier Carina.

- Verre og verre

Da 32-åringen og hennes følge ankom Gili-øyene fredag, dro gruppa ut på en samlet middag, etterfulgt av et cocktail-kurs.

- Vi bestemte oss for å delta på kurset for moro skyld, hvor vi også drakk litt forskjellige drinker. Da jeg våknet lørdag, kjente jeg at formen var smådårlig. Etter hvert som timene gikk, ble det bare verre og verre.

FERIEPARADIS: Carina Dahl har vært på ferie i Bali de siste to ukene, hvor hun også tok bilder til sin kommende bikinikolleksjon Pinkyswear By Carina Dahl. Foto: Privat
FERIEPARADIS: Carina Dahl har vært på ferie i Bali de siste to ukene, hvor hun også tok bilder til sin kommende bikinikolleksjon Pinkyswear By Carina Dahl. Foto: Privat Vis mer

Dahl, som også deltok i denne sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», bestemte seg for å dra på stranden sammen med reisefølget sitt. Derfra ble tilstanden bare forverret, forteller hun.

- Jeg lå på stranden og fikk ikke i meg mat. Jeg hadde skikkelige magekramper, og begynte plutselig å fryse skikkelig.

- Uutholdelige magekramper

Temperaturen var ifølge Dahl på nærmere 35 grader. Altså skulle det ikke finnes en grunn til å fryse.

- Jeg frøs, var kjempekvalm og svimmel. Jeg bestemte meg for å dra tilbake til hotellet, men gikk innom et apotek først. Der var det tre leger som så at jeg ikke var frisk, og jeg ble lagt inn på det såkalte sykehuset. Det var i prinsippet bare bak et forheng på apoteket.

DRYPP: Carina Dahl forklarer at hun blant annet har kjent ekstreme smerter i mageregionen de siste dagene. Foto: Privat
DRYPP: Carina Dahl forklarer at hun blant annet har kjent ekstreme smerter i mageregionen de siste dagene. Foto: Privat Vis mer

I UDs reiseinformasjon står det blant annet at det største problemet for turister og fastboende i Indonesia er et mangelfullt helsevesen. Sykehus utenfor Jakarta og Bali er ofte av dårlig kvalitet, og særlig er evnen til å stille korrekte diagnoser mangelfull.

- Magekrampene var nærmest uutholdelige. Jeg fikk drypp og medisiner og ble anbefalt å dra til sykehuset på Bali. De kunne ikke gi en nøyaktig årsak til hva som hadde skjedd meg, men legene antok at det kunne være en form for alkoholforgiftning.

- Akutt betennelse

De resterende dagene av oppholdet på Gili-øyene ble altså tilbrakt i store smerter, forteller Dahl. Hun valgte å ikke dra på sykehuset på Bali, men er i skrivende stund nå på flyplassen, hvor reisen går hjem til Norge.

- Jeg vil bare komme meg hjem nå. Jeg er helt utslitt, forteller hun.

Dahl forklarer at hun var den eneste i reisefølget som opplevde å bli syk. Hun har også vært i kontakt med lege i Norge, men uten å få noe nærmere svar på hva som kan være årsaken til plagene.

- Legen min sier at det kan være forgiftning, men ikke alkohol. En mulighet er også akutt betennelse i bukspyttkjertelen. Det kan også være et virus, men jeg vet ikke, sier Dahl.

Saken fortsetter under:

Tross smertene og et leit utfall på siste del av oppholdet, ser Dahl nå frem til å komme hjem til Norge. 32-åringen påpeker samtidig at hun har et godt støtteapparat rundt seg på hjemreisen.

- Jeg er ikke alene, så det går bra. Jeg reiser heldigvis businessklasse også, så da får jeg ligge langflat hele veien, sier Carina Dahl.

LES OGSÅ: Carina Dahl om bruddet med kjæresten: - Fikk sjokk da jeg ble singel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer