Havnet i slåsskamp på utested

- Vi hadde drukket litt tequila, så det var kanskje derfor lunta var litt kort, sier Hanne Sørvaag.

SLÅSSKAMP: Hanne Sørvaag avslører i et radiointervju med P5s «Storbymorgen» torsdag at hun nylig havnet i en slåsskamp med en kvinnelig gjest på et utested i Stavanger. Foto: Stella Pictures
SLÅSSKAMP: Hanne Sørvaag avslører i et radiointervju med P5s «Storbymorgen» torsdag at hun nylig havnet i en slåsskamp med en kvinnelig gjest på et utested i Stavanger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hør Hanne Sørvaag fortelle om slosskampen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag kom med en real avsløring da hun gjestet P5s morgenshow «Storbymorgen» torsdag.

På spørsmål fra programlederne Tony Ågotnes og Elen Alicia om når artisten og låtskriveren sist havnet i slåsskamp, fortalte hun om en noe tvilsom episode som nylig fant sted på et utested i Stavanger.

- Har du hørt noen rykter, eller? Nei, jeg slåss faktisk på byen. På «Cementen» for ikke så lenge siden. Jeg er ikke kjempestolt av det, men det er en morsom historie. De mobber meg og sier at det var «koneslåssing», sier Sørvaag i radiointervjuet.


The Voice-mentoren var ute på byen med noen gode venner da episoden inntraff.

- For det første hadde vi drukket litt tequila, så det var kanskje derfor lunta var litt kort. Jeg kom i alle fall opp, og så var det en som hadde tatt plassen min. Jeg hadde jo sittet der hele kvelden, og de jeg var med satt der. Hun var litt interessert i å snakke med de jeg var sammen med. Så prøvde jeg å si «Du, det er jeg som sitter der. Nei, men nå sitter jeg her», sa hun, forteller Sørvaag, som irriterte seg grundig over den kvinnelige nattklubbgjesten.

- Da kunne jeg jo godt ha brukt litt mer tid på å forklare at jeg var med dem, og at «Jeg prøver ikke bare å klenge meg på sånn som du gjør og nå må jeg nesten få sitte der». Isteden gikk jeg bort og dyttet henne og satte meg ned. Da ble det bråk. Da slåss jeg litt, sier en lattermild Sørvaag til P5.

- Var det bitchslaping?

- Ja, det var nok det. Nei, egentlig var det mest dytting. Vi sto inntil hverandre og dyttet på hverandre for å få denne stolen. Jeg var steingal og sto og ropte til de jeg var med at «Hallo, dere kan jo være med å hjelpe litt», erindrer Hanne Sørvaag.

Etter den lille slåsskampen, endte kvelden derimot godt - og ingen ble kastet ut av nattklubben.

- Det roet seg litt. Til slutt satt vi alle rundt bordet og alt var OK, sier Hanne Sørvaag til P5s Storbymorgen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke penger til mat  
 
Hør Hanne Sørvaag fortelle om slosskampen her:


[obj:media:10936]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer