MYSTISK ULYKKE: Katy Perry ble utsatt for en mystisk ulykke under sin opptreden på MuchMusic Awards i Toronto i går kveld. Ulykken førte til at hun måtte sy 17 sting i det ene benet Foto: Stella Pictures
MYSTISK ULYKKE: Katy Perry ble utsatt for en mystisk ulykke under sin opptreden på MuchMusic Awards i Toronto i går kveld. Ulykken førte til at hun måtte sy 17 sting i det ene benet Foto: Stella PicturesVis mer

- Havnet i mystisk ulykke

Sangerinnen måtte sy 17 sting...

SEHER.NO:  Katy Perry (25) ble utsatt for en mystisk ulykke under sin opptreden på MuchMusic Awards i Toronto, Canada, i går kveld. Ulykken førte til at hun måtte sy 17 sting i det ene benet, skriver Perez Hilton.

- 17 sting senere... Ikke gjør narr av dansingen min imorgen. Det var det som førte meg hit i utgangspunktet. Takk for suveniren Canada, skriver Perry på sin Twitter-side.

Hva som skjedde er det ingen som vet.

Men showet må gå videre, som man sier. Etter å ha opptrådt i Canada, haltet Katy videre til flyplassen, i de samme klærna.

- Jeg har ikke rukket å skrifte etter opptredenen en gang. Nå er jeg på flyplassen, og ser ut som en «godterihore», noe så pinling, twitrer Perry.

En trøstende klem fra sin forlovede Russel Brand, kan Katy dessverre bare glemme. Han er nemlig i Irland og promoterer sin nyeste film «Get Him to the Greek».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kaster hun alle klærne