Hazel O'Connor:

Havnet i koma

Hazel O'Connor ble fraktet til sykehus etter en alvorlig hendelse.

HAVNET I KOMA: Hazel O'Connor ble innlagt på sykehus og havnet i koma. Foto: Crispin Rodwell / REX / NTB
HAVNET I KOMA: Hazel O'Connor ble innlagt på sykehus og havnet i koma. Foto: Crispin Rodwell / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske punkestjernen og skuespillerinnen Hazel Theresa O'Connor (66) briljerte stort på 1980-tallet med flere hitlåter som «Eighth Day» og «Will You?». Hun spilte også hovedrollen i filmen «Breaking Glass».

Søndag 9. januar ble imidlertid 66-åringen funnet i sitt eget hjem sørvest i Frankrike, etter det familien beskriver som en «alvorlig medisinsk hendelse». Hun ble umiddelbart fraktet til sykehus.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar i fjor. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

Lagt i koma

Sangeren fikk en hjerneblødning som følge av hendelsen og ble lagt i kunstig koma i 24 timer.

Det skriver blant andre Sky News og BBC.

Nå ser det imidlertid lysere ut for O'Connor som skal ha respondert godt på behandlingen. Broren hennes Neil O'Connor delte også på sosiale medier at hun allerede har fått tilbake noe av sin mer «tøffere» side som hun vanligvis har.

Videre i innlegget skrev han følgende:

«Hun får den beste omsorgen, og jeg takker den franske legetjenesten for å ta så godt vare på henne. Så vær så snill, alle positive tanker, vibber og intensjoner blir verdsatt».

«Hun kommer til å trenge tålmodighet fra oss og fra seg selv», fortsetter broren.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Vis mer

Måtte utsette turné

Etter planen skulle O'Connor legge ut på en felles turné med sangeren Toyah Wilcox (63) senere i år. Den er nå blitt utsatt på ubestemt tid.

Sangerens management beskrev henne som en «kriger», mens de la til: «Ingen vet hvilken fremgang Hazel vil gjøre eller når».

«Du tenker kanskje, at Hazel ikke ha burde ha noen opptredener i overskuelig fremtid, vel, ja, det kan bli resultatet, vi vet bare ikke», uttalte de videre.

LES OGSÅ: - Det verste året i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer