Marion Ravn:

Havnet i dramatisk flyulykke

«Maskorama»-detektiven snakker om flydramaet på turnéen med Meat Loaf.

POPSTJERNE: Marion Ravn er kjent for sin karriere som popartist. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

POPSTJERNE: Marion Ravn er kjent for sin karriere som popartist. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Maskorama»-aktuelle Marion Ravn (38) er et kjent navn for de fleste nordmenn, men karrieren fikk også ben å gå på da hun turnérte verden rundt med rockelegenden Meat Loaf.

Den verdenskjente rockestjernen, hvis egentlig navn er Marvin Lee Aday, var blant annet på turné med norske Marion i 2005. Den gang samarbeidet duoen, og lagde hitsingelen «It's All Coming Back To Me Now» fra «Bat Out Of Hell III»-albumet, som kom i 2006.

Nylig kunne imidlertid 38-åringen avsløre overfor Nettavisen at hun opplevde en svært dramatisk hendelse på turneen.

ROCKELEGENDE: Marion jobbet med rockelegenden Meat Loaf. Foto: Lise Åserud / NTB
ROCKELEGENDE: Marion jobbet med rockelegenden Meat Loaf. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Den dramatiske hendelsen skjedde på flyturen fra Hamburg til Manchester i juni i 2005. Flyet som Ravn og Meat Loaf var på, styrte nemlig ut av rullebanen når det skulle lande på flyplassen i Manchester.

Nyheten om hendelsen ble først kjent en stund senere, da det kom ut en rapport om komplikasjonene ved flyvningen.

FØLELSESLADD: Marion Ravn begynner kjapt å gråte da hun skjønner hva som er i ferd med å skje. Rekordkjapt, ifølge de andre deltakerne. Video: TV 2 Vis mer

For mye bagasje

Manchester Evening News oppga den gang at flyet var overbelastet med bagasje. Det skal ha blitt pakket med 122 kg mer bagasje enn det som var tillat på privatflyet.

Det førte til at noe av bagasjen måtte plasseres på baksetene i flyet.

Piloten var klar over overvektsituasjonen og ba derfor flyvertinnen ombord be passasjerene sette seg i frontsetene for å jevne ut vekten, men det ble aldri fulgt opp.

Vekten til Ravn og de andre passasjerene, i tillegg til bagasjen, skapte derfor ubalansen, noe som resulterte i at flyet styrte ut av rullebanen under landingen.

Flyet havnet uskadd på gresset ca. 80-meter utenfor rullebanen.

GLIPP: «Maskorama» er tilbake på skjermen, og spekulasjonene om hvem som skjuler seg bak maskene, er godt i gang. En av figurene ga seerne et ufrivillig hint under lørdagens opptreden. Video: Rød Løper Vis mer

Døde i år

Meat Loaf gikk bort den 20.januar i år, 74 år gammel. Den gang uttalte Ravn at hun var stolt over at artisten valgte henne som som duettpartner til hitsingelen.

- (...) Jeg er takknemlig for å bli kjent med en så fin fyr, som tok godt vare på meg når jeg i en ung alder reiste rundt med ham på turné, uttalte hun til Se og Hør, via manager, og la til:

- Jeg har mange gode minner og morsomme historier fra vår tid sammen! Vi har mistet en stor artist. Tankene mine går til familien,

LES OGSÅ: Dette er hintene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer