Kristin Gjelsvik:

Havnet i blodig drama under TV-innspilling

Bloggeren fryktet det verste da hun fikk kamerautstyr i hodet. 

BLODIG: Toppblogger Kristin Gjelsvik (30) fikk et ublidt møte med et kamerastativ under tv-innspillingen til «Skattejakten LIVE» i helga. Foto: Helene Michaelsen
BLODIG: Toppblogger Kristin Gjelsvik (30) fikk et ublidt møte med et kamerastativ under tv-innspillingen til «Skattejakten LIVE» i helga. Foto: Helene Michaelsen Vis mer
Publisert

- Blodet bare rant. Jeg fikk et skikkelig kakk i hodet, forteller toppblogger og tv-profil Kristin Gjelsvik (30) til Dagbladet.

Etter å ha tilbrakt den siste måneden på en 38 fots seilbåt, som en del av den direktesendte internettserien «Skattejakten LIVE», gikk det skikkelig galt for Gjelsvik.

Det var på vei inn mot Brønnøysund i helga, mens bloggeren lå og hvilte øynene på dekk, at et kamerastativ kom mot henne som en prosjektil.

Den tidligere «Bloggerne»-profilen, som ante fred og ingen fare, fikk produksjonsutsyret rett i knotten.

- Skikkelig ille

- Jeg våknet av sammenstøtet, og fikk sjokk da jeg oppdaget alt blodet som rant nedover ansiktet mitt. Jeg tenkte at noe skikkelig ille hadde skjedd, forteller Gjelsvik.

Ulykken skjedde etter at en i produksjonen hadde snublet i det nevnte stativet, forklarer bloggeren. Resultatet var et kutt ved hårfestet, og tv-profilen fryktet hjernerystelse.

- Det er jo ikke ideelt å være på en båt, langt fra fastlandet, når noe sånt skjer. De andre i crewet kom heldigvis raskt til unnsetning, og fikk lappet meg sammen, sier 30-åringen.

Produsent for «Skattejakten LIVE», Rolf-Ørjan Høgset, forklarer til Dagbladet at besetningen vurderte å tilkalle hjelp.

Saken fortsetter under bildet.

SLAPP UNNA MED SKREKKEN: Kristin Gjelsvik fikk god hjelp av crewet på dekk etter ulykken. Foto: Helene Michaelsen
SLAPP UNNA MED SKREKKEN: Kristin Gjelsvik fikk god hjelp av crewet på dekk etter ulykken. Foto: Helene Michaelsen Vis mer

- Det var mye blod, og opplevdes derfor dramatisk. Vi er i en situsjon der det verst tenkelige er at noen blir skadd, og reagerte umiddelbart på det som hadde skjedd. Heldigvis var ikke Kristins kutt så alvorlig, så vi ventet til vi kom i land i Brønnøysund, der vi kontaktet legevakt, sier Høgset.

Høye sikkerhetskrav

Han forsikrer at crewets sikkerhet står i høysetet.

- Alle som er om bord har gjennomgått et sikkerhetskurs, og vi har ekstremt høye sikkerhetskrav. Det er jo sprøtt at man klarer å skade seg på et kamerastativ, når vi gjør mye annet som innebærer høy risiko. Vi er veldig glade for at det gikk bra, sier produsenten.

På fastlandet ble det konstatert at Kristin Gjelsvik ikke hadde fått hjernerystelse, og turen kunne fortsette etter et legebesøk.

- Nå er jeg helt fin igjen, bortsett fra at jeg mangler en hårtupp, som legen måtte barbere bort. Det blir sikkert fint når det vokser ut igjen, he-he ... Heldigvis er det en veldig liten bekymring, meddeler bloggeren.

«Skattejakten LIVE» er et tv-eksperiment på sosiale medier, der arrangørene ønsker å se om de klarer å engasjere det norske publikum med en direktesendt ekspedisjon langs norgeskysten.

Skattejakt

Turen er sponset av blant andre Devold og Regatta, og har flere samarbeidspartnere, deriblant Redningsselskapet.

Kristin Gjelsvik leder programmet sammen med tidligere «Robinsonekspedisjonen»-deltaker Cathrine Montero Moen, der hensikten er å finne «Norges største skatter» - i form av natur, opplevelser, mat og mennesker, heter det i pressemeldingen. Innspillingen varer i totalt 168 dager.

Gjelsvik gjorde seg først bemerket som deltaker i «Paradise Hotel», og har seinere gjort karriere som blogger og moteskaper.

30-åringen er for øvrig forlovet med Dennis Poppe Thorsen, som også deltok i «Paradise Hotel».

LES OGSÅ: Endelig bekrefter Paradise-duoen forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer