Havnet i blåskjell-krangel med Siv Jensen

- Hvis kjendisene er uenige er de kjapt ute og vil diskutere, sier «4 stjerners middag»-kokken Ole Martin Alfsen. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Jan Thomas er nok kjendisenes største kritiker på den røde løper, men på kjøkkenet er det Ole Martin Alfsen (43) de frykter mest. Kokken har vært fast kommentator når stjernene inntar grytene i «4-stjerners middag», og ikke alle er like fornøyd med kokkens dom. 

Når Alfsen møter deltagerne i virkeligheten blir det ofte diskusjon om maten og menyen.

- Alle er opptatt av hva jeg synes og mener jeg er streng, men hyggelig. Hvis de er uenige er de kjapt ute og vil diskutere, sier han til Seoghør.no. 

FrP-leder Siv Jensen var ikke fornøyd da Alfsen beskrev blåskjellene hennes som tørre, noe han fikk høre på premierefesten. 

- Jeg snakket med Siv som mente at blåskjellene ikke var tørre, men det var de, sier kokken bestemt. 

I årets sesong samles seerne rundt bordet med kjendiser som Tom Sterry, Gry Jannicke Jarlum, Hans-Erik Dyvik Husby, Christian Strand og Kathrine Sørland. Alfsen synes nivået blir bedre fra år til år, men trekker også frem noen nedturer på kjøkkenet. 

- Sesongen er fylt med både fadeser og flotte øyeblikk i matsammenheng. Jeg prøver å rydde opp så godt jeg kan, både det som er direkte feil og å korrigere det som kunne vært gjort annerledes ifølge personlige preferanser.

- En stor skuffelse sålangt var Gry Jannicke Jarlum som ikke overbeviste meg med sin tre ganger pannekakemeny. Den var tung, sprø og lite imponerende.

Alfsen trekker frem skuespiller Suzanne Paalgard og politiker Siv Jensen som noen av de flinkeste.

Han har jobbet som kokk siden tidlig på 80-tallet, og har senere også utdannet seg til å bli vinkelner. Ved siden av TvNorge-jobben, underviser han på Kulinarisk akademi i Oslo. Han har også skrevet flere kokebøker. 

Han har tidligere sagt til Se og Hør at han står for det meste av matlagningen også på hjemmebane. 

- Jeg har kone og en sønn og lever et ganske normalt familieliv, men med veldig sterkt fokus på mat og drikke i alt jeg gjør. Livet mitt både på jobb og privat dreier seg om mat og drikke, sier kokken.LES OGSÅ: Slik er TV-kokken helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer