Havner han i trøbbel for dette også?

Russell Brand er igjen i politiets søkelys.

I FYR OG FLAMME: Russell Brand satte nylig fyr på en pengeseddel på gaten i Hollywood.  Foto: All Over Press
I FYR OG FLAMME: Russell Brand satte nylig fyr på en pengeseddel på gaten i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Russell Brand (36) har de siste månedene fått mye oppmerksomhet etter skilsmissen fra popstjerne-konen Katy Perry (27).

Den britiske komikeren har tidligere vekket oppsikt med sine kontroversielle uttalelser og oppførsel mot paparazzi-fotografer. Nå har han funnet en ny måte å tiltrekke seg oppmerksomhet på.

Nylig var Brand sammen med en kamerat på restaurant i Hollywood da han rullet sammen en pengeseddel og satte fyr på den. Russell så nærmeste pyroman ut der han sto og stirret på flammen.

I mars ble 36-åringen arrestert for å ha kastet en ukjent persons mobiltelefon ut gjennom vinduet på et advokatkontor, og nå er han igjen i politiets søkelys. Det er nemlig et lovbrudd i USA fordi staten bruker noen øre på å trykke hver seddel.
  
Kanskje var det hele et signal om at han har mer enn nok penger selv. Brand hadde nemlig krav på flere millioner av Perrys formue da de skilte seg, men komikeren ville ikke ha én krone.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går de til angrep på fotografene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer