«Maskorama»:

Havfruen stemt ut

Den tredje deltakeren i årets «Maskorama» har røket ut.

NY RUNDE: I kveld handler det om å overraske og vise nye sider av seg selv. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
NY RUNDE: I kveld handler det om å overraske og vise nye sider av seg selv. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SKEDSMO (Se og Hør): Den tredje runden med «Maskorama» er godt i gang, og allerede har seerne fått en god dose hint for å kunne gjette seg til hvem som skjuler seg bak maskene.

Lørdag var det tid for at nok en maske skulle av, og seerne endelig få svaret på en kjendisidentitet. To deltakere har allerede blitt stemt ut, og vist fram sitt sanne jeg - Arve Juritzen og Christian Ringnes.

Seks deltakere har blitt til fem, og denne gangen var det altså Havfruen som måtte forlate programmet. Bak masken skjulte Haddy Njie seg.

N’jie forteller Se og Hør at det var en fantastisk opplevelse å være med i årets sesong av «Maskorama», men er litt lettet over at hennes tid i programmet er over.

- Nå er jeg både forkjølet og er i tredje trimester med graviditeten min, så når jeg var ferdig med sangen idag tenkte jeg, «nå kjenner jeg meg veldig gammel», sier N’jie til Se og Hør.

Mange trodde at det var Birgit Skarstein som skjulte seg bak Havfruen. Det kunne altså Se og Hør avkrefte forrige uke, da hun dukket opp under «Skal vi danse»-finalen.

I dagens episode av Maskorama satt Havfruen atter en gang på sin trone - hun som ofte har følt seg som både en fisk på land og en dråpe i havet.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Se og Hør Pluss

Les avslørende saker og se eksklusive bilder fra kjendisverden

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.