«Maskorama»:

Havfruen stemt ut

Den tredje deltakeren i årets «Maskorama» har røket ut.

NY RUNDE: I kveld handler det om å overraske og vise nye sider av seg selv. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
NY RUNDE: I kveld handler det om å overraske og vise nye sider av seg selv. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SKEDSMO (Se og Hør): Den tredje runden med «Maskorama» er godt i gang, og allerede har seerne fått en god dose hint for å kunne gjette seg til hvem som skjuler seg bak maskene.

Lørdag var det tid for at nok en maske skulle av, og seerne endelig få svaret på en kjendisidentitet. To deltakere har allerede blitt stemt ut, og vist fram sitt sanne jeg - Arve Juritzen og Christian Ringnes.

Seks deltakere har blitt til fem, og denne gangen var det altså Havfruen som måtte forlate programmet. Bak masken skjulte Haddy Njie seg.

N’jie forteller Se og Hør at det var en fantastisk opplevelse å være med i årets sesong av «Maskorama», men er litt lettet over at hennes tid i programmet er over.

- Nå er jeg både forkjølet og er i tredje trimester med graviditeten min, så når jeg var ferdig med sangen idag tenkte jeg, «nå kjenner jeg meg veldig gammel», sier N’jie til Se og Hør.

AVSLØRT: Haddy Njie skjulte seg bak Havfruen. Foto: Julia Naglestad/NRK
AVSLØRT: Haddy Njie skjulte seg bak Havfruen. Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer

Mange trodde at det var Birgit Skarstein som skjulte seg bak Havfruen. Det kunne altså Se og Hør avkrefte forrige uke, da hun dukket opp under «Skal vi danse»-finalen.

I dagens episode av Maskorama satt Havfruen atter en gang på sin trone - hun som ofte har følt seg som både en fisk på land og en dråpe i havet.

Havfruen hadde med seg en pose glitter som hint til dommerpanelet. I posen lå en lapp med autografer fra store navn, blant andre Frank Ocean.

Programleder i «Maskorama»-podkasten, Sarah Natasha Melbye avslører at hun fikk et postkort fra havfruen under ukas innspilling med ordene «miksmaks».

Hun legger også til at det å holde deltakelsen i Maskorama skjult i grunn var ganske deilig.

- Det jeg egentlig synes er vanskeligst med å være programleder er offentligheten, og det å være så synlig. Nå fikk jeg endelig stå på scenen og kose meg uten at det handlet om meg, sier N’jie.

SPENNING: Havfruen måtte ta av seg maska under lørdagens Maskorama. Video: Med tillatelse fra NRK Vis mer

Havfruen reiser seg for første gang og slår seg løs med dans mens de synger «Strong Enough» av Cher.

Jan Thomas gjetter denne gang at Kevin Vågnes skjuler seg bak maska, og både Nicolay Ramm og Marion Ravn er sikre på «Havfruen» er artisten Haddy N'jie.

Både Marion Ravn og Nicolay Ramm traff helt riktig, for Havfruen var nemlig Haddy N'jie.

Ravn forteller til Se og Hør at det var veldig vanskelig å gjette, men at hennes kjennskap til N’jie fra tidligere hjalp henne med å komme til riktig konklusjon. Nå er hun strålende fornøyd med egen innsats.

- To riktige to ganger på rad! Jeg fikk litt selvtillit nå, sier Ravn lattermildt til Se og Hør.

- Sånn jeg er skrudd sammen

Nicolai Ramm gleder seg over å ha tippet riktig, mens dommerkollegaen Jan Thomas sier til Se og Hør at hans strategi handler om å la fantasien løpe løpsk.

- Det er nok sånn jeg er skrudd sammen, og sånn jeg lever egentlig. Jeg lever i nuet og lander på det jeg lander på, og noen ganger treffer jeg, sier Thomas til Se og Hør.

AVSLØRT: Christian Ringnes er lykkelig over å være avslørt som heldiggrisen i årets Maskorama. Vis mer

Ramm legger til:

- Det er som et fotballag; noen må spille forsvar og andre må skåre mål. Jan Thomas, han går for å skåre mål hver gang, sier Ramm med glimt i øyet.

LES OGSÅ: Hintene vi allerede vet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer