Håvet inn priser med ny sveis

Adele troppet opp på Grammy med platinablondt hår og slankere figur.

STORVINNER: Adele hentet hjem alle de seks Grammy-prisene hun var nominert for under søndagens stjernespekkede prisutdeling i Los Angeles. Foto: All Over Press
STORVINNER: Adele hentet hjem alle de seks Grammy-prisene hun var nominert for under søndagens stjernespekkede prisutdeling i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske atisten Adele (23) sørget for at alles øyne var rettet mot henne på den røde løperen på Grammy-gallaen, da hun troppet opp med et kledelig og nytt platina-blondt hår.

Det nyfargede håret i skulderlengde var stylet med klassiske krøller og ble komplettert med tykke øyevipper og knallrød leppestift.

Til tross for Karl Lagerfelds slengbemerkning om Adeles vekt forrige uke, kunne den populære artisten vise fram en merkbart slankere figur i en sort kjole som fremhevet hennes midje på en flatterende måte.

Adele var nominert til seks priser under søndagens prisutdelingen, og ble kveldens store vinner da hun kunne plukke med seg alle seks prisene hjem.

Av de prestisjefylte statuettene hentet stjernen hjem priser for Beste popvokal, Beste album og Beste singel.

- Først av alt vil jeg vil til mamma: Jeg klarte det bra, jente! Denne platen er inspirert av noe som er helt normalt og som alle har vært gjennom, nemlig elendige forhold, sa Adele i takketalen for sin sjette pris under det stjernespekkede showet, ifølge The Sun.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Best og verst kledd på Grammy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer