Jørgine Massa Vasstrand:

Håvet inn millioner

Treningsprofilen har mer enn doblet inntekten sin for tredje år på rad.

KUNNE SLIPPE JUBELEN LØS: Treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand kunne i fjor gå smilende til banken. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KUNNE SLIPPE JUBELEN LØS: Treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand kunne i fjor gå smilende til banken. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om skattelistene ikke blir offentliggjort før tirsdag, har lokalavisen MittJessheim klart å hente ut enkelte tall før publisering. Tallene omhandler ingen ringere enn treningsprofil og influenser Jørgine Massa Vasstrand (31).

Der kommer det frem at Vasstrand kan juble over en økning i inntekten på hele 211 prosent i fjor, sammenlignet med 2018. I 2019 tjente hun nemlig i overkant av 4,2 millioner kroner.

Den drastiske økningen har resultert i at influenseren kunne ta ut 2,8 millioner kroner mer i lønn enn i 2018.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Tredje år på rad

Lokalavisen skriver at årsaken til den økonomiske veksten bunner i at trebarnsmoren har gitt ut flere bøker som omhandler trening og matlaging, egen tv-serie på TV 2 samt at hun har arrangert flere typer treningsarrangementer.

I tillegg til dette har også annonseinnlegg på både Vasstrands blogg og i sosiale medier bidratt til veksten.

Vasstrand er også styreleder og daglig leder i firmaet Nordic Lifestyle AS som omsatte for over 7,4 millioner kroner i fjor, sammenlignet med i overkant av 4,4 millioner året før.

- Jeg har jobbet mer enn noen gang i 2019 og er veldig fornøyd med resultatet. Det er et resultat av hard jobbing og et godt teamwork med mitt management. Jeg føler at min merkevare har blitt tydeligere og når ut til et enda bredere publikum, uttalte hun overfor VG tidligere i år.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang at Vasstrand dobler inntekten sin. Fra 2017 til 2018 gikk hun fra å tjene 443.197 kroner til 1.354.850 kroner.

Hun har imidlertid vært klar på at inntekten ikke vil være like lukrativ i år som i fjor grunnet coronaviruset.

- 2020 så ut til å bli en forlengelse av 2019, før coronaviruset kom. Men alt blir annerledes nå. Jeg har måttet utsette «Funkygine Challenge 2020», det samme med treningsreiser, sa hun til VG i mai.

Se og Hør har vært i kontakt med Jørgine Massa Vasstrands manager Thea Winger, som opplyser om at Vasstrand ikke ønsker å kommentere saken.

OVERRASKELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand overrasker ektemannen Morten på hans 30-årslag i «Funkyfam», men får seg selv en overraskelse når svigerfaren skal opp og tale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Punget ut

Pandemien har imidlertid ikke stoppet Vasstrand fra å kjøpe både hyttetomt med ektemannen Morten Sundli (30), samt hjelpe tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand (23) med å kjøpe egen leilighet.

Førstnevnte kjøp avslørte 31-åringen i et innlegg på bloggen sin i slutten av mai. Kjøpet skal ifølge Vasstrand ha vært svært spontant, og lå egentlig ikke i tankene deres i det hele tatt.

«Og så … helt på toppen … sto vi plutselig på drømmetomta. Med utsikt over Mjøsa, skjermet fra andre hytter og helt perfekt til vår hytte vi ikke visste vi ønsket oss!», skrev hun på bloggen den gang.

Når det kommer til tvillingbrødrenes boligkjøp punget Vasstrand og Sundli ut med over en million kroner.

ÅPEN: Yngstemann i søskenflokken til «Funkyfam», Noah Vasstrand, har fylt 19 år, men er ikke redd for å snakke om jomfrudommen. Video: TV 2 sumo/Rød Løper Vis mer

- Uten hjelpen vi fikk av Jørgine ville det ikke vært mulig for oss å kjøpe en så fin leilighet sentralt i Oslo. Ord kan egentlig ikke beskrive hvor takknemlige vi er for hvor mye hun stiller opp for oss, fortalte tvillingbrødrene til Se og Hør, og la til:

- Forhåpentligvis har boligmarkedet hatt såpass vekst når vi selger at hun kan få igjen de pengene hun bidro med, pluss litt til.

Vasstrand begynte å blogge under navnet «Funkygine» i 2014, og det tok ikke lang tid før hun ble en populær blogger og influenser. For to år siden ga hun ut sin første bok med navn «Sterk utenpå, sterk inni», og i fjor kom hennes andre bok, «Våre beste pastaretter».

HJALP BRØDRENE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli hjalp førstnevntes brødre med å oppnå drømmen om å komme seg inn på boligmarkedet tidligere i år. Her er Jørgine og tvillingbrødrene avbildet med Noah og Trude Vasstrand. Foto: Eivind Senneset, TV 2
HJALP BRØDRENE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli hjalp førstnevntes brødre med å oppnå drømmen om å komme seg inn på boligmarkedet tidligere i år. Her er Jørgine og tvillingbrødrene avbildet med Noah og Trude Vasstrand. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

I dag har hun opparbeidet seg en enorm følgerskare med godt over 600 000 følgere på Instagram.

LES OGSÅ: Derfor må de leie ut vinnerhytta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer