MANGEMILLIONÆRER: Maktparet David og Victoria Beckham ligger ikke på latsiden.  Foto: NTB scanpix
MANGEMILLIONÆRER: Maktparet David og Victoria Beckham ligger ikke på latsiden. Foto: NTB scanpixVis mer

Håvet inn 800 millioner i fjor

Superparet David og Victoria Beckham kunne le hele veien til banken.

SEOGHØR.NO: Det britiske stjerneparet David (40) og Victoria Beckham (41) hadde uten tvil et godt økonomisk år i fjor.

Ifølge nettsiden Hello tjente nemlig det populære ekteparet svimlende 800 millioner kroner, takket være Victorias moteimperium og David sine mange reklamekampanjer.

Etter Spice Girls ble oppløst i 2001, har Victoria gjort braksuksess med sitt eget merke «Victoria Beckham», som tilbyr alt fra klær, tilbehør og sminke. I dag er hun å regne som et av verdens mest innflytelsesrike moteikoner.

Etter hun startet opp i 2008, har firmaet hennes hatt en enorm vekst. I dag har hun over 100 ansatte, en eksklusiv butikk i London og egen nettbutikk.

Verdens mest sexy

Ifølge The Telegraph er David verdens best betalte eks-idrettsutøver. I år ble han kåret til verdens mest sexy mann av bladet People, og det er ingen tvil om at utseendet hans har gitt ham en tykkere lommebok.

KJEKKAS: David har gjort flere gigantiske reklamekampanjer for kleskjeden H&M. Bildet er fra hans siste kampanje.  Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: David har gjort flere gigantiske reklamekampanjer for kleskjeden H&M. Bildet er fra hans siste kampanje. Foto: NTB scanpix Vis mer

De siste årene har han gjort store reklamekampanjer for blant andre klesgiganten H&M, Armani, Adidas, Pepsi og bilmerket Jaguar.

David har imidlertid alltid vært litt beskjeden med hensyn til utseendet sitt. Da han gjestet «The Tonight Show with Jay Leno» i 2008, avslørte kjekkasen at han syntes det var vanskelig å debutere som undertøysmodell.

- Jeg var så nervøs da jeg skulle gjøre dette, fordi, åpenbart... Jeg har vært med på fotoopptak før, men jeg har aldri blitt avbildet i undertøy. Jeg visste at kona mi og vennene mine skulle se dem... Og mamma skulle se dem, fortalte Beckham den gang.

Populær familie

David og Victoria er ikke bare hyllet for deres enorme suksess, men de er også stadig hedret for livet på hjemmebane. David legger sjelden skjul på kjærligheten til kona, datteren Harper (4) og sønnene Brooklyn (16), Romeo (13) og Cruz (10) i sosiale medier.

Sønnene Brooklyn og Romeo har begge gjort stor suksess på modellfronten de seneste årene, og David har tidligere innrømmet at 16-åringen Brooklyn er på vei til å ta over tronen til den populære familiefaren.

- Det skjer oftere og oftere at noen spør: «Kan jeg ta et bilde med deg?», men så snakker dem ikke til meg, men til Brooklyn, røpet 40-åringen til radiokanalen Manchester Key's 103 FM og fortsatte:

- Jeg er den som tar bildene av Brooklyn og fansen, sa han lattermildt.

LYKKELIG FAMILIE: David og Victoria Beckham er stadig hyllet for sitt lykkelige familieliv. Her med Romeo (fra venstre), Harper, Cruz og Brooklyn.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FAMILIE: David og Victoria Beckham er stadig hyllet for sitt lykkelige familieliv. Her med Romeo (fra venstre), Harper, Cruz og Brooklyn. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Brooklyn tok med lillbror på «Star Wars»-premiere