Bianca Ingrosso:

Håvet inn 202 millioner

Gullår for den svenske realitystjernen.

PENGEDRYSS: Millionene så å si regner over influenser og realityprofil Bianca Ingrosso. Foto: Bianca Ingrosso/Instagram
PENGEDRYSS: Millionene så å si regner over influenser og realityprofil Bianca Ingrosso. Foto: Bianca Ingrosso/Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske realityfamilien Wahlgren/Ingrosso har hatt stor suksess de siste årene. Publikum ser ut til å ha lagt sin elsk på realityserien «Wahlgrens verden», som også har slått an her i Norge.

Men kjendisfamiliens medlemmer har langt flere jern i ilden enn å bare være realitystjerner. Særlig har datteren i familien - Bianca Ingrosso (26) - gjort det stort, både som influenser og grunnlegger av sminkemerket Caia.

Og det harde arbeidet har nå gitt avkastning, melder Expressen. Ifølge den svenske avisen håvet 26-åringens selskap, Sammy Holding, inn svimlende 202 millioner svenske kroner i 2020.

Overskuddet skyldes at Ingrosso har solgt sin eierandel på 29 prosent i sminkemerket Caia Cosmetics for 145 millioner. Samtidig har hun tatt ut 57 millioner i utbytte fra et datterselskap, skriver Expressen. Dette utbyttet er hentet fra selskapet Bianca Ingrosso AS.

De 145 millionene er kjøpssummen for aksjene hennes i Caia Cosmetics, hvor hver aksje var verdt omtrent fem millioner svenske kroner, ifølge avisa.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Sammen igjen

Det går med andre ord godt for Bianca Ingrosso om dagen. Den profilerte influenseren har også all grunn til å smile på privaten, for i april ble det kjent at hun nok en gang hadde funnet tilbake til av-og-på-kjæresten Phillipe Cohen.

Det var i februar 26-åringen på sin YouTube-kanal avslørte at det nok en gang hadde blitt slutt med Cohen. Avsløringen kom etter at det i lang tid hadde versert rykter om at kjærligheten hadde tatt slutt.

Men i april kom kontrabeskjeden i en episode av podkasten «Ursäkta», der hun ble bedt om å svare på hva hun oftest får spørsmål om fra følgerne sine.

Og det var om hun og Cohen har funnet tilbake til hverandre.

- Det er om jeg og Phillipe er sammen igjen. Vi er sammen igjen, sa Ingrosso, ifølge svenske Hänt.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

«Wahlgrens verden»-profilen fikk deretter spørsmål om det hele bare var oppspinn.

- Nei, vi er sammen igjen. Det føles fantastisk, han er så sexy, forsikret 26-åringen i podkasten.

I den nevnte videoen på YouTube i februar, forklarte 26-åringen at det hadde skjedd mye det siste halve året som hun ønsket å holde privat.

- Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger. Jeg vil absolutt ikke tulle det bort, fordi det har vært vår reise. Vi har gjort det vi trengte for å føle oss bra i øyeblikket, og det har vært å gå fra hverandre. Vi har elsket hverandre, sa hun.

Ingrosso la imidlertid ikke skjul på at hun og Cohen muligens ville finne tilbake til hverandre, noe som altså skjedde.

LES OGSÅ: Sjokkerer med bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer