Håver inn på reklame

- Får sannsynligvis ti ganger mer enn det hun gjorde i Lerum-tida.

TJENER GODT: Ifølge Dagbladet tjener Tone like mye på reklame som hun gjør på CD-salg. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TJENER GODT: Ifølge Dagbladet tjener Tone like mye på reklame som hun gjør på CD-salg. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Ifølge Dagbladet tjener sangstjernen Tone Damli Aaberge like mye på reklamekampanjer, som hun gjør på salg av CDer.

Avisen skriver at Damli Aaberge har tjent omkring 1.17 millioner kroner på platesalg, mens hennes seks store reklamekampanjer har gitt henne omkring 1.1 millioner kroner. Tallene er basert på estimater.

- Nå får hun sannsynligvis ti ganger mer enn det hun gjorde i Lerum-tida. Markedsverdien hennes har hatt en svært bratt kurve når vi vet at hun har gått fra ukjent til en av landets mest kjente på fire-fem år, sier arne Eggen, konsulent i Try reklamebyrå til Dagbladet.

Den 22 år gamle sangstjernen får også skryt fra reklamebransjen.

- Jeg er kjempeimponert. Hun er smart og har i tillegg hatt smarte folk rundt seg. Tone er ikke som 22-åringer flest, forteller Elizabeth Hartmann, kommunikasjonsrådgiver i reklamebyrået Siste Skrik, til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Leiligheten er solgt