<strong>NY JOBB:</strong> Carina Dahl er Betssons nye ambassadør. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY JOBB: Carina Dahl er Betssons nye ambassadør. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Carina Dahl:

Håver inn på millionavtale

Har signert med Betsson.

Publisert
Sist oppdatert

Carina Dahl (33) har sikret seg en avtale med bettingselskapet Betsson. Det bekrefter hun i en e-post til Se og Hør.

- Jeg har gode minner til tippelappen, og som trønder så satset vi jo litt på RBK. Nå blir det gøy å vinne enda mer. Jeg går inn som Betsafe-ambassadør, og skal etter beste evne bli god i kortspill, sier den blide 33-åringen.

Etter det Se og Hør erfarer vil hun tjene 75 000 kroner i måneden på avtalen, noe som tilsvarer at hun i løpet av 18 måneder vil tjene 1,3 millioner kroner.

MISTET LILLEBROR: Som femåring mistet Carina Dahl lillebroren i sin mors liv. Nå har Dahl laget en låt basert på en tekst hennes mor og far skrev om tragedien. Vis mer

Om beløpet stemmer eller ikke, vil ikke Carina si noe om, men hun kan fortelle at hun takket være avtalen vil få mulighet til å bruke mer tid med familien.

- 2019 blir et spennende år slik det ser ut nå. Jeg får realisert mange drømmer jeg har hatt, og kan gjøre noen ting jeg har hatt stor glede av tidligere, sier Carina, og kan samtidig fortelle at hun med avtalen ønsker å bli flinkere til å «spandere opplevelser» på menneskene rundt seg.

Reiser og opplevelser

Først og fremst gleder Carina seg til å komme i gang, og til å lære mye nytt. Samtidig er hun tydelig på at avtalen ikke vil endre på livsstilen hennes:

- Trønder vil alltid forbli trønder. Jeg har begge beina godt planta.

Nøyaktig hva avtalen innebærer kan ikke trønderen si noe om, men hun kan avsløre at den vil medføre en god del reising og nye opplevelser.

- Jeg får oppleve mange nye steder og treffe flinke og interessante folk. Og det passer meg egentlig ganske godt.

<strong>GLEDER SEG:</strong> Artist og tv-profil Carina Dahl ser frem til nye erfaringer som følge av avtalen. Foto: Johnny Wohlin
GLEDER SEG: Artist og tv-profil Carina Dahl ser frem til nye erfaringer som følge av avtalen. Foto: Johnny Wohlin Vis mer

Kritisk til samarbeid

Flere kjente navn er å finne på Betssons lønningsliste, deriblant John Arne Riise (38) og artist Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen (29). Førstnevnte ble møtt av massiv kritikk fra Norges Fotballforbund da han i 2013 signerte avtalen, ifølge Side 3.

Blant annet avlyste NFF en planlagt markering av hans landslagskarriere.

Også Tone Damli (30) måtte tåle kritikk da hun signerte med Betsson.

Da ble hun blant annet anklaget for å bidra til økt spilling av fagsjefen i Blå Kors, som jobber med å hjelpe spillavhengige, Sten Magne Berglund.

- Det er ikke tilfeldig at akkurat Tone er ambassadør. Hun appellerer til de unge, en målgruppe spillselskapene ønsker å nå. Hun kan bidra til å gjøre sine egne fans spillavhengige, sa en kritisk Berglund til TV 2 den gang.

I 2017 brøt Tone med spillgiganten for å satse hundre prosent på musikken.

Ikke bekymret

At enkelte mottar kritikk når de inngår en avtale med spillselskaper, er ikke noe nysignerte Carina bekymrer seg for.

- De som følger meg i sosiale medier og lytter til min musikk er faktisk mest voksne damer og menn. Mennesker som er godt kjent med tipping, fotball og kortspill, sier hun, og tilføyer:

- Pensjonsfondet investerer mange milliarder i spillselskaper som alle får gleden av. Jeg tror i likhet med dem at det beste er at vi får bestemme selv hvor vi leverer inn tippelappen.

TILBAKE TIL OSLO: Louise og John Arne Riise ønsker nå å flytte tilbake til Oslo, og håper å snart kunne stifte sin egen familie. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Hun forventet at jeg skulle spørre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer