Sissel Kyrkjebø:

Håver inn millioner

Sissel Kyrjebøs selskap, Early Bird Music, omsatte for nærmere åtte millioner kroner i fjor.

POPULÆRE JULEKONSERTER: Sissel Kyrkjebø tok ut lønn på over fem millioner kroner i fjor. Foto: Expressen / NTBScanpix
POPULÆRE JULEKONSERTER: Sissel Kyrkjebø tok ut lønn på over fem millioner kroner i fjor. Foto: Expressen / NTBScanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Sangfuglen Sissel Kyrjekø (48) har mye å være glad for om dagen.

I dag skriver nemlig Dagens Næringsliv at Sissels selskap, Early Bird Music, omsatte for over åtte millioner kroner i løpet av fjoråret.

Det er en økning på syv millioner fra året før, skriver avisen.

Den store veksten kommer av Sissels svært populære turneer, som blant annet Best Of-turneen kalt Songs of Love, og julekonsertene Sissels jul som hun holder hvert år.

Ifølge Dagens Næringsliv og NTB noterte Early Bird Music et resultat på over seks millioner kroner før skatt, og Sissel tok ut fem millioner av dem i utbytte.

Det kommer frem i årsregnskapene.

Saken fortsetter nedenfor.

«ALLSANG PÅ GRENSEN»: Sissel gjestet det populære programmet med Katrine Moholt og Frithjof Wilborn i sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
«ALLSANG PÅ GRENSEN»: Sissel gjestet det populære programmet med Katrine Moholt og Frithjof Wilborn i sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Lengtet hjem til Norge

Sissel Kyrkjebø bodde i over 21 år i Danmark, til tross for at hun er født og oppvokst i Bergen.

I 2010 fortalte hun i imidlertid til Se og Hør at hun lengtet hjem.

- Det er alltid deilig å vite at man er velkommen hjem. Det er ikke noe jeg tar for gitt. Jeg lengter alltid tilbake til Norge, så jeg kommer nok til å flytte hjem. Men jeg vet ikke når. Jeg har ikke akkurat satt noen dato, sa hun.

I samme intervju fortalte Sissel at hun trives som artist og aldri ville byttet yrke, men det er én ting hun gjerne skulle vært foruten.

- De gangene jeg skulle ønske jeg ikke var kjent, er når jeg er sammen med jentene mine. Det frister meg ikke så veldig å dra til Lekeland eller badeland og steder med masse folk.

Giftet seg i hemmelig seremoni

I 1993 giftet sangfuglen seg med danske Eddie Skoller, og sammen fikk de barna Ingrid (20) og Sara (17). I 2004 ble det imidlertid slutt.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT: Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller var gift fra 1993 til 2004. Her er de tilstede ved Spellemannsprisen 1995. Foto: NTB scanpix
GIFT: Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller var gift fra 1993 til 2004. Her er de tilstede ved Spellemannsprisen 1995. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Jeg har aldri blitt forlatt før. Det er på en måte lettere å forstå et dødsfall. Da vet man jo at man ikke kan gjøre noe med saken. Men når man vil ha tilbake noen som ikke vil ha deg, er det vondt, sa Eddie Skoller til den danske avisen B.T. tre år etter bruddet.

I 2009 fant hun kjærligheten på ny, denne gangen med sørlendingen Ernst Ravnaas.

I tillegg til å være en av Norges fremste skatteeksperter, er også Ravnaas Erik Solèrs eierpartner i fotballklubben Start.

Paret ga hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i Hov kirke i 2013, uten noen gjester til stede.

- Jeg kan bekrefte at det medfører riktighet, sa artistens management, ved Harald Wold-Reitan i Early Bird Management AS, til Seoghør.no.

Paret eier en felles eiendom i kommunen, i tillegg til at de disponerer en leilighet på fasjonable Frogner i Oslo.

LES OGSÅ: Sissel Kyrkjebø tok pause i tre år for barnas skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer