Prinsesse Märtha Louise:

Håver inn millioner på engleskolen

Prinsesse Märtha Louises selskap omsatte for over 3,7 millioner i fjor.

KAN SMILE HELE VEIEN TIL BANKEN: Prinsesse Märtha Louise og forretningspartner Elisabeth Nordeng tjerner store penger på engleskolen. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
KAN SMILE HELE VEIEN TIL BANKEN: Prinsesse Märtha Louise og forretningspartner Elisabeth Nordeng tjerner store penger på engleskolen. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louises kommersielle prosjekter går sjelden ubemerket hen.

Særlig oppmerksomhet har hun fått for selvutviklingskonseptet Soulspring, bedre kjent som Engleskolen, som ble startet opp i 2007.

Og det er ingen tvil om at engleskolevirksomhet er god butikk for prinsessen. Søndag skriver tidsskriftet Kapital at selskapet bak Soulspring, Astarte Inspiration, omsatte for over 3,7 millioner i fjor.

22 millioner på ti år

Selskapet har, ifølge Kapital, tjent penger på undervisning, kurs og foredragsvirksomhet. Både Märtha Louise og makker Elisabeth Nordeng satt igjen med et styrehonorar, på henholdsvis 770 000 og 750 000 kroner.

Soulspring, som har omsatt for svimlende 22 millioner siden oppstarten for ti år siden, gikk i overskudd for tredje året på rad.

- Vi er fornøyd med resultatet, som vi mener gjenspeiler en fornuftig drift av selskapet, sier manager/agent Carina Scheele Carlsen i Soulspring til Kapital.

Tidsskriftet legger også til at englemakkerne har tjent store summer på bøkene de har utgitt sammen, med et anslag, per i dag, på fem millioner kroner i samlede inntekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer