TRAKK SEG: I tirsdagens episode valgte Morten Eriksen å forlate "Jakten på kjærligheten" og TV-bonden Ragnhild. Foto: TV 2
TRAKK SEG: I tirsdagens episode valgte Morten Eriksen å forlate "Jakten på kjærligheten" og TV-bonden Ragnhild. Foto: TV 2Vis mer

- Håvard var utrolig smiskete

Morten Eriksen angrer på ingen måte på at han trakk seg fra "Jakten på kjærligheten".

SEHER.NO: I tirsdagens "Jakten på kjærligheten" bestemte Morten Eriksen (24) seg for å forlate TV-bonden Ragnhild Strømmen Strand (23).

Han orket nemlig ikke mer av frier-kollega Håvard Hansen, og trakk seg etter først å ha sagt ja til å være med videre.

- Jeg orket ikke å forholde meg til Håvard videre. Det hadde jeg rett og slett ikke maktet. Magnus og jeg var ganske like, men det hadde ikke fungert med kun Håvard til stede. Jeg vil leve livet, mens han vil stå på ski. Sånn er det. Et videre opphold ville endt i en stor krangel, sier Morten til VG.

Allerede i forrige ukes episode ble konflikten mellom de to kjent, da Håvard ønsket vann til maten, mens Morten ville ha øl.

- Jeg holdt på å falle om når jeg fikk det svaret. Du er ikke på noen treningsleir - heller ikke noen kirke, så jeg forstår ikke problemet. Jeg begynner å bli så irritert nå at jeg vet ikke noe lenger, er noe av det Morten sier i programmet.

Til VG forteller Morten at det er mye TV-seerne ikke får se av Håvard.

- I selve programmet ser du kanskje Håvard og oss andre i et kvarter, men jeg var nødt til å forholde meg til ham 24 timer i døgnet. Jeg måtte bite tennene sammen hvert eneste minutt. Han spilte også et spill overfor Ragnhild, og var hele tiden "så forbanna positiv" til alt det hun snakket om, sier han.

Håvard selv mener Morten burde tatt opp saken mye tidligere.

- Jeg har ikke noen problemer med å se at han reagerer sånn, men jeg mener at han burde tatt det opp med meg underveis, sier Håvard til VG.

Nevnte Magnus Wold-Hansen var den frieren først måtte forlate "Jakten på kjærligheten". Han har stor forståelse for Eriksens valg.

- Jeg skjønner ham veldig godt. Håvard var jo den rake motsetningen av meg og Morten. Han var dritseriøs, mens vi kanskje var litt festligere. Forskjellen var vel at jeg valgte ikke å gjøre så mye ut av situasjonen, mens Morten tok den helt ut, forteller Magnus Wold-Hansen til Seher.no.

Wold-Hansen tror ikke Håvard gjorde noe galt, men at det bare var noe som ikke stemte.

- Håvard var bare seg selv, han. Men han er en litt trå type. Eller... Han er en jævlig trå type. Han irriterte meg lenge, selv om jeg er en person som kan irritere meg i lang tid uten å ta det opp, sier Magnus til Seher.no.

Dermed er det bare én frier igjen hos Ragnhild, men hun ønsker ikke å kommentere hvordan det har gått med kjærligheten uten TV-kameraene til stede.

- Akkurat det har jeg ikke lyst til å kommentere helt ennå. All denne dramatikken kom jo ikke helt som planlagt, men nå går bare programmet sin gang, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg skjønner ham veldig godt