<strong>GARASJEN FULL:</strong> Håvard Tvedten og kona Guro bor i Danmark. Paret har allerede to biler, og trenger ikke flere. Nå selger han bilen, som er en BMW 114i 2015-modell. Den har gått 500 kilometer – og håndballstjernen vil ha 339 800 kroner for den. Foto: Finn.no / Andreas Fadum, Se og Hør
GARASJEN FULL: Håvard Tvedten og kona Guro bor i Danmark. Paret har allerede to biler, og trenger ikke flere. Nå selger han bilen, som er en BMW 114i 2015-modell. Den har gått 500 kilometer – og håndballstjernen vil ha 339 800 kroner for den. Foto: Finn.no / Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Håvard Tvedten selger premien etter TV-seieren

Håndballstjernen vant bil i «Best av de beste». Nå kvitter han seg med den.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Håndballspilleren Håvard Tvedten (36) vant TV 2-programmet «Best av de beste» i 2014. Premien var en splitter ny BMW.

<strong>LES MER:</strong> I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Håvard Tvedten. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Håvard Tvedten. Foto: Se og Hør Vis mer

Nå har Håvard bestemt seg for å selge vidunderet.

– Det var ikke med lett hjerte, men jeg bor i Danmark og bilen er registrert i Norge. Familien har allerede to biler her nede i Danmark, så vi har det vi trenger, forklarer Håvard til Se og Hør Extra.

Håvard spiller for tiden i Aalborg, og bor i den danske byen sammen med kona Guro Fostervold Tvedten (40) og sønnene Lukas Tobias (5) og Daniel Leander (4).

Håndballspilleren skriver i annonsen på FINN at bak denne bilen skjuler det seg « blod, svette og tårer».

I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Håvard Tvedten og bilsalget.

Til Se og Hør understreker han at det kun er praktiske hensyn til at han nå velger å kvitte seg med den.

– Jeg er stolt over å ha vunnet den, og den er helt ny. Nå håper jeg noen vil ha denne fantastiske premien!, sier Håvard.

LES OGSÅ: - I perioder har jeg vært kjørt og sliten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer