Hauk (3) får bacon til middag hver dag

- Det er ubehagelig å se, sier Eyvind Hellstrøm.

Publisert
Sist oppdatert
USUNNE MATVANER: Hauk er bare tre år gammel, men har ikke de sunneste matvanene. Foto: TV3
USUNNE MATVANER: Hauk er bare tre år gammel, men har ikke de sunneste matvanene. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme», blir Eyvind Hellstrøm nærmest kvalm av å se hva alenepappaen John-Magne (25) serverer sønnen.

Lille Hauk (3) får nemlig bacon til middag hver dag.

- Han er veldig glad i bacon, sier John-Magne, mens han heller to stekebrett med bacon opp i en gryte med ris og ostesaus.

Synet får Hellstrøm til å gjøre grimaser.

- Det er ubehagelig å se den store mengden bacon og baconfett som røres inn i osten og risen, sier han.

I tillegg til mengden fett, er det svært mye salt i bacon, som barn helst ikke skal ha. Derfor har Hellstrøm en plan for hva John-Magne bør gjøre fremover.

Episoden er ikke den eneste gangen Hellstrøm har reagert sterkt på foreldre som gir barna sine et ensidig kosthold.

Serverte kun tomatsuppe

TOMATSUPPE: I januar avslørte firebarnsmoren Siw Anita Eftestad til Hellstrøm at hun var så deprimert etter et samlivsbrudd at hun bare orket å servere barna sine tomatsuppe. Foto: TV3
TOMATSUPPE: I januar avslørte firebarnsmoren Siw Anita Eftestad til Hellstrøm at hun var så deprimert etter et samlivsbrudd at hun bare orket å servere barna sine tomatsuppe. Foto: TV3 Vis mer

I januar innrømmet firebarnsmoren Siw Anita Eftestad (30) til mesterkokken at hun etter et samlivsbrudd var så deprimert at hun bare orket å gi barna sine tomatsuppe.

- Jeg orket bare å gi barna tomatsuppe, selv om jeg flere ganger hadde dårlig samvittighet. Det var heller ikke lett å få dem til å prøve andre ting, sa hun foran kameraene.

Hvordan det går med Hauk og hans far, kan du se i «Hellstrøm rydder opp hjemme», som sendes torsdag klokken 20.30 på TV3.

Se klipp fra programmet øverst i saken.

LES OGSÅ: Han får i seg en kilo sukker om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer