HATTEN AV FOR EMMA: Om noe uplanlagt så løftet Ari-venn Jono el Grande på hatten da han ankom dåpen i Slottskapellet i ettermiddag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HATTEN AV FOR EMMA: Om noe uplanlagt så løftet Ari-venn Jono el Grande på hatten da han ankom dåpen i Slottskapellet i ettermiddag. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Hatten av på Slottsplassen

Flau vind ødela entréen for kjendis-kunstner Jono el Grande...

Se video av opptrinnet nederst i saken!

SLOTTSPLASSEN
(Seher.no): Det var både surt og kaldt da de inviterte gjestene ankom dåpen til prinsesse Märtha Louises og Ari Behns datter Emma Tallulah Behn i Slottskapellet tirsdag ettermiddag.

Den nye vinen-kamerat Jono el Grande var blant de første som ankom. Han trosset det sure vinterværet sammen med kunstnervenninnen Unni Askeland og hennes ektemann, maleren Sverre Bjertnæs. Askeland kunne avsløre at hun hadde med et bilde fra sine Munch-adopsjoner.

Jono el Grande som er gift med fadder Annbjørg Sætre Håtun, bar med seg et stort innpakket bilde, men ville ikke si noe om hva det var.

Multikunstneren hadde utrustet seg for det slapsete føret og hadde gule kalosjer utenpå penskoene. Han kom kom som sedvanlig i hatt, men den friske vinden blåste den av hodet hans idet han skulle til å gå inn.

Kalosjene kom lykkeligvis til svært god nytte - da Grande måtte tråkke ut i snøen for å ta opp hodeplagget sitt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er alle kjendisgjestene

Se video fra kjendisenes ankomst til Emma Tallulahs dåp her:

[obj:media:7404]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.