Hatten av for tidenes kor!

- Det er vi som vinner, sa Lillebjørn Nilsen mens folket gråt. Se videoen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag ettermiddag samlet over 40. 000 mennesker seg på Youngstorget i Oslo for å synge «Barn av regnbuen» og markere avstand fra terrortiltalte Anders Behring Breivik. Visesangeren Lillebjørn Nilsen sto på scenen foran den bevegede folkemengden og ledet an i allsangen, mens de fremmøtte løftet roser i været.

Visesangeren ble tydelig rørt over det store oppmøtet og benyttet anledningen til å hilse fra den originale låtskriveren, amerikaneren Pete Seeger.

- Det er vi som vinner, sa Nilsen da han var ferdig med sangen.

Breivik har tidligere sagt i retten at han mener Nilsens klassiske sang påvirker Norge negativt.

- Pedagogiske sanger som «Barn av regnbuen» som er skrevet av Lillebjørn Nilsen som er en selverklært marxist. Han er et veldig godt eksempel på en marxist som filtrerer kultursektoren. Han lager pedagogiske sanger som brukes blant annet som hjernevask for norske elever, og han har selv sagt at heller enn å være, heller å lage Norges lover, så vil jeg lage Norges sanger, sa 33-åringen i retten.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha 22. juli som minnedag  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer