Caroline Nitter:

- Hatt noen sammenbrudd

Realityprofilen forteller om «71 grader nord»- opplevelsen.

LAG NORDKAPP: Bilal Saab, Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter og Kevin Lauren + Maria Stavang (ikke avbildet) utgjør lag Nordkapp. Foto: Erik Sundt / Discovery
LAG NORDKAPP: Bilal Saab, Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter og Kevin Lauren + Maria Stavang (ikke avbildet) utgjør lag Nordkapp. Foto: Erik Sundt / Discovery Vis mer
Publisert

Realityprofil Caroline Nitter (25) ble først kjent gjennom skandaleprogrammet «Ex On The Beach». Flere ble trolig derfor overrasket da hun tidligere i år ble lansert som en av deltakerne i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Nitter er som oftest å se med langt, blondt hår, solbrun hud, dramatiske øyevipper og lange negler. Da hun i de to første episodene raser av gårde opp og ned fjell med tung sekk, innrømmer flere av lagkameratene hennes at hun imponerer. Kanskje de undervurderte henne, men 25-åringen visste selv hun hadde et ess i ermet.

SVARER: Anne Marit «AnneMa» Yuvali trakk seg historisk tidlig fra «71 grader nord - kjendis», og det har kommet ulike reaksjoner i ettertid. Nå svarer hun på tilbakemeldingene. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

«Hva i helvete?»

- Jeg er jo ei jente fra nord, og hvis jeg virkelig må gå dypt, dypt, dypt inn i psykose og hente fram skjulte barndomstalenter så gjør jeg det - og det måtte jeg gjøre.

-Jeg har PTSD, jeg har pådratt meg høydeskrekk og jeg har virkelig hatt det like jævlig på kamera som av kamera. Men det er jo ikke noe alternativ, man må jo bare gjøre det meste jeg kan. «Hva i helvete er det jeg holder på med?» var det jeg gikk og tenkte.

Nitter forklarer at for henne var det ikke selve turene og det å trampe opp og ned fra store fjell som var det verste. Hennes store utfordring var maten og sovesituasjonen - som i store deler er real turmat og telt.

IMPONERER: Caroline Nitter imponerer lagkameratene i «71 grader nord». Foto: Matti Bernitz / Discovery
IMPONERER: Caroline Nitter imponerer lagkameratene i «71 grader nord». Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer

- Det er virkelig Norges tøffeste kjendis. Jeg er så stolt over de som klarte dette så bra, og de som har vært med i tidligere sesonger, fordi det er helt nådeløst. Jeg skjønner hvorfor folk har trukket seg.

- Jeg ble overrasket over hvor hardt det var. Jeg trodde kanskje at det var noen fordeler «behind the scenes», som at jeg kanskje skulle få en energidrikk på flyplassen, eller en islatte siden jeg ikke drikker pulverkaffe - men slik var det ikke. Det var ingen spesialbehandling og ingen kjære mor.

Caroline Nitter, Kevin Lauren og Arman Surizehi snakker om tiden inne på «71 grader nord». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Har vært livredde

Til tross for en knallhard opplevelse var det en faktor som gjorde hele deltakelsen verdt det.

- Det som gjorde det gøy var folkene som var med. Vi har grått, vi har kjeftet på hverandre, vi har opplevd mestring, vi har vært livredde - og vi har gjort det sammen.

- Jeg ble for eksempel veldig overrasket over Maria Stavang. Hun imponerte meg. Vi har holdt kontakten i ettertid, og selv om hun er helt motsatt av meg så ble vi gode venner.

GODE VENNER: Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter, Bilal Saab og Maria Stavang. Foto: Matti Bernitz / Discovery
GODE VENNER: Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter, Bilal Saab og Maria Stavang. Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer

I tillegg til Stavang var Nitter på lag med Bilal Saab (24), Kevin Lauren (35) og Niklas Dyrhaug (36). Sammen utgjør de lag Nordkapp.

- Jeg føler jeg har fått meg noen nye, veldig gode venner. Det utspiller seg en familiedynamikk mellom oss, en veldig rar familiedynamikk, ler 24-åringen.

FJELLFLØRT: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake på skjermen, og Kevin Lauren og Caroline Nitter må svare for noen uttalelser som ble meldt før avreise. Video: Rød Løper Vis mer

Men er det noe hun gruer seg til at skal vises på TV-skjermen?

- Sikkert veldig mye, men samtidig kommer man til et punkt hvor man ikke kan bry seg lengre. Det kommer på TV uansett, det er ikke noe vits i å grue seg.

- Men jeg har hatt noen sammenbrudd, jeg har det. Men det har jeg hatt før, så det er jeg vant til.

LES OGSÅ: - Intet mindre enn fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer