Henrik Ingebrigtsen

- Hatt noen jævlige krangler

Onsdag kveld er Henrik Ingebrigtsen (31) tilbake på friidrettsbane etter nesten et år på sidelinja. Comebacket skjer uten Gjert Ingebrigtsen på sidelinja.

COMEBACK: Henrik Ingebrigtsen på Bislett stadion. Foto: Lise Åserud / NTB
COMEBACK: Henrik Ingebrigtsen på Bislett stadion. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med TV 2 blir friidrettsstjernen spurt om det er noe han vil savne med Gjert som trener.

- Ja, man har jo en tendens til å romantisere ting som har vært. Det har vært hverdagen min i mange år, så det er mange ting jeg kommer til å savne. Men jeg har hatt noen jævlige diskusjoner, rett og slett krangler med han rett før jeg skulle begynne å varme opp, så, he, he. Akkurat det kommer jeg ikke til å savne, svarer han.

Han avslører at både han og brødrene står godt i avgjørelsen om å fortsette uten pappa Gjert Ingebrigtsen som trener.

KJÆRLIGHET: Jakob Ingebrigtsen gjester Lindmo sammen med kjæresten Elisabeth. Der snakker de blant annet om hvordan de ble sammen. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

- Sportslig er det egentlig «business as usual». I mange år var Gjert nesten ikke med på Diamond League, eller andre stevner. Kanskje bare på mesterskap. Det er først de siste åra han har vært med hele veien, så for oss er det ikke den store forskjellen, forteller han.

FAR OG SØNN: Gjert Ingebrigtsen og Henrik Ingebrigtsen. Foto: Lise Åserud / NTB
FAR OG SØNN: Gjert Ingebrigtsen og Henrik Ingebrigtsen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

I februar ble Gjert Ingebrigtsen sykemeldt, og Henrik Ingebrigtsen erklærte at Gjert ikke vil fungere som trener for ham og brødrene.

Etter det var det helt stille fra Gjert Ingebrigtsen før han tok til orde i et intervju med NRK:

- Vi visste at denne slitasjen i familien før eller senere ville slå til. Den har vært tøff. Likevel må vi ta de litt kjedeligere sidene på samme måten som de gode, sa han.

Eldstemann av løperbrødrene, Henrik Ingebrigtsen, uttalte da at han ønsker at Gjert bare skulle være far og bestefar, og ikke trener.

- Etter så mange år gikk det ikke lenger, sa han til NRK.

ETTER OPERASJONEN: - Det er nesten litt vondt å se på, sier Henrik Ingebrigtsen om videobildene fra rett etter operasjonen. Video: Team Ingebrigtsen / NRK. Vis mer

LES OGSÅ: Blir alene med barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer