Henrik Ingebrigtsen

- Hatt noen jævlige krangler

Onsdag kveld er Henrik Ingebrigtsen (31) tilbake på friidrettsbane etter nesten et år på sidelinja. Comebacket skjer uten Gjert Ingebrigtsen på sidelinja.

COMEBACK: Henrik Ingebrigtsen på Bislett stadion. Foto: Lise Åserud / NTB
COMEBACK: Henrik Ingebrigtsen på Bislett stadion. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med TV 2 blir friidrettsstjernen spurt om det er noe han vil savne med Gjert som trener.

- Ja, man har jo en tendens til å romantisere ting som har vært. Det har vært hverdagen min i mange år, så det er mange ting jeg kommer til å savne. Men jeg har hatt noen jævlige diskusjoner, rett og slett krangler med han rett før jeg skulle begynne å varme opp, så, he, he. Akkurat det kommer jeg ikke til å savne, svarer han.

Han avslører at både han og brødrene står godt i avgjørelsen om å fortsette uten pappa Gjert Ingebrigtsen som trener.

- Sportslig er det egentlig «business as usual». I mange år var Gjert nesten ikke med på Diamond League, eller andre stevner. Kanskje bare på mesterskap. Det er først de siste åra han har vært med hele veien, så for oss er det ikke den store forskjellen, forteller han.

I februar ble Gjert Ingebrigtsen sykemeldt, og Henrik Ingebrigtsen erklærte at Gjert ikke vil fungere som trener for ham og brødrene.

Etter det var det helt stille fra Gjert Ingebrigtsen før han tok til orde i et intervju med NRK:

- Vi visste at denne slitasjen i familien før eller senere ville slå til. Den har vært tøff. Likevel må vi ta de litt kjedeligere sidene på samme måten som de gode, sa han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer