I SØKELYSET: Gwyneth avslører at hun tok av 20 kilo etter fødselen, men sier at de ti siste kiloene var vanskelige å få bort. Foto: AP
I SØKELYSET: Gwyneth avslører at hun tok av 20 kilo etter fødselen, men sier at de ti siste kiloene var vanskelige å få bort. Foto: APVis mer

- Hatet valken på magen

Gwyneth Paltrow slet med å slanke seg etter fødselen.

SEHER.NO: Gwyneth Paltrow (35) avslører i magasinet V hvordan hun raste ned i vekt etter fødselen av sin nå to år gamle sønn Moses.

- Jeg spiste organisk, sesongbetont mat som ikke er behandlet, forteller den vevre skjønnheten, som forøvrig trener rundt to timer hver eneste dag.

Oscar-vinneren sier at hun ikke kunne fordra de 20 kiloene hun la på seg under graviditeten, og som ble værende etter fødselen.

- Jeg hadde ingenting i mot store pupper. Men jeg hatet valken på magen, fettet på ryggen og etter-fødselen-rumpa. Det var vanskelig å bli kvitt kiloene, spesielt de siste 10, sier hun.

Gwyneth fulgte i en årrekke fulgt en makrobiotisk diett, som gjorde at hun måtte unngå hvete, melkeprodukter, sukker, gluten, alkohol og rødt kjøtt.

Overfor V sier hun at ikke lenger går på dietten, men bare spiser sunt.

- Jeg har ikke spist kjøtt på 15 år. Jeg spiser fisk og litt melkeprodukter, men ikke så mye melk. Men jeg elsker ost.

LES OGSÅ: Slik mistet de babyfettet