VANSKELIG Å BO MED: David Howell Evans, Larry Mullen Jr og Adam Clayton forteller at det var vanskelig å bo sammen med vokalisten Bono, da bandet delte et hus i California på 1980-tallet.  Foto: All Over Press
VANSKELIG Å BO MED: David Howell Evans, Larry Mullen Jr og Adam Clayton forteller at det var vanskelig å bo sammen med vokalisten Bono, da bandet delte et hus i California på 1980-tallet. Foto: All Over Press Vis mer

Hatet å bo med Bono

- Det var et galehus.

Publisert
SEHER.NO: Rockebandet «U2» innrømmer nå at det ikke alltid er like lett å tilbringe mye tid sammen. På slutten av 1980-tallet bodde bandets medlemmer sammen i et hus i Los Angeles, noe som førte til splid mellom vennene. Larry Mullen Jr og Adam Clayton synes det var særlig vanskelig å bo sammen med Paul David Hewson (51), bedre kjent under artistnavnet Bono.

- Det var et galehus. Jeg tror Bono gjorde oss gale, han er veldig vanskelig å bo sammen med, sier Clayton til magasinet Q.

Huset skulle egentlig rives og besto av betongblokker rundt et svømmebasseng, og alle bandmedlemmene hadde hvert sitt soverom og stue. Grunnen til irritasjonen var at Bono var svært aktiv på kveldstid.

- Han fant på masse å gjøre midt på natten, og likte å dra på ulike klubber.

Gitaristen David Howell Evans, kjent som The Edge, bodde for seg selv, noe han er glad for i ettertid.

- De andre nøt å være del av et suksessfullt rockeband. Det var som å være i en godteributikk – masse festing. Jeg flyktet litt unna og kastet meg i stedet inn i arbeidet, sier The Edge.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Holdt skjult at han ble pappa 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer