YNGRE MANN: Fra Sir Paul McCartney til hennes nye flamme Jamie Walker er aldersforskjellen fra 65 år til 36 år.  Foto: All Over Press
YNGRE MANN: Fra Sir Paul McCartney til hennes nye flamme Jamie Walker er aldersforskjellen fra 65 år til 36 år. Foto: All Over PressVis mer

Hatet- men lykkelig forelsket

Heather Mills er forelsket igjen, i en hotellguide.

SEHER.NO: Heather Mills (41) giftet seg med en av verdens mest ettertraktede og rikeste ungkarer Sir Paul McCartney (65). Men den enbeinte nakenmodellen vant aldri fansene sine hjerter, og den offenlige skittentøysvasken i løpet av skilsmissen falt hun ikke akkurat heldig ut.

Den endelige skilsmissen i mars kostet Macca litt over 240 millioner kroner, og Mills har siden ligget lavt.

Men nå har News of The World sikret bilder av henne med sin nye flammen Jamie Walker (36).

Avisen kaller ham i dag Storbritannias modigste mann, med tanke på det stygge skilsmisseoppgjøret og Heather mildt sagt lave popularitet.

- Jeg har et strengt forbud mot å snakke om dette. Men jeg antar at dere allerede vet det meste, sier Walker til avisen.

Men det har kommet ut at de to møttes på Tenerif, hvor Walker jobbet som hotellguide. Og det var da Mills så ham leke med og ta vare på hennes datter Beatrice (4), på "the kids club" at hun ble mo i knærne. At han er 1.90 høy og meget muskuløs var vel heller ikke et minus..

Siden har de vært på dates både i hennes hjemby Brighton og på Tenerif. For Mills er vel avstanden til Tenerif ikke noe problem, med 240 millioner i banken.

Bare en uke etter at de sa adjø på Tenerif skal han ha vært på helgebesøk hos Mills, og det gikk såpass fint at han ble invitert igjen om et par uker.

- Hva hun ikke vet er at Jamie er så blakk at han måtte spørre en venn om å få låne penger, sier en kilde til avisen.

Kilden forteller også at Mills har sendt Jamie flere hete meldinger, og at de snakker sammen flere timer på telefon hver dag.

- Jamie sa at hun hadde snakket ut om fortiden sin som nakenmodell og luksusprostituert, og han sier at han ikke bryr seg noe om det, forteller kilden videre.

LES OGSÅ: Hemmelig ferie med rike Nancy