LANGER UT: Eva Mendes langer nå ut mot skuespillerinner som klager over å være vakre. Foto: All Over Press
LANGER UT: Eva Mendes langer nå ut mot skuespillerinner som klager over å være vakre. Foto: All Over PressVis mer

Hater skjønnhets-klagere

Eva Mendes har sett seg lei av skuespillerinner som klager over å være pene.

SEHER.NO: Den vakre "Hitch"-stjernen Eva Mendes (33) er så drittlei Hollywood-skuespillerinner som klager over hvor vanskelig det er å være vakker at hun får lyst til å kvele de, skriver Female First.


Se flere bilder av vakre Eva lenger ned


Den supersexy kubanske skuespillerinnen synes stjernene mye heller burde sette pris på hvor heldige de er, enn å syte over det.


- Vet du hva som gjør meg skikkelig forbannet? Jeg har hørt så mange skuespillerinner snakke om hvor vanskelig det er å være vakker i denne bransjen. Og vet du, jeg er faktisk ikke voldelig, men jeg får bokstavelig talt lyst til å kvele dem når jeg hører det, har Mendes uttalt.


Mendes hevder også at skuespillerinner som Jessica Alba, som nylig snakket ut om hvor "hardt" det har vært å være pen, er totalt uvitende fordi de ikke tenker på utfordringene mindre pene skuespillere kanskje har.


- Jeg har lyst til å si til de - nei, det er vanskelig å være overvektig i denne bransjen. Det er vanskelig å komme fra minoritetsbakgrunn, eller ha en fysisk eller psykisk lidelse. Men det enkleste i denne bransjen er å være vakker. Hvorfor sier de sånt? Det høres så hovmodig ut, sier den illsinte stjernen.


Vakre Eva er altså en kvinne med svært sterke meninger, og nylig viste hun også dette ved å kle av seg for Peta og deres "I`d Rather Go Naked Than Wear Fur"-kampanje.


Se flere bilder av Eva nedenfor:

LES OGSÅ: - Imponert over nakenhet