Jacob Elordi:

- Hater dette

Den unge stjernen ønsker ikke at folk skal fokusere på hvordan kroppen hans ser ut.

VELTRENT: Skuespilleren Jacob Elordis kropp har vært mye å se i rollene han har hatt opp gjennom årene. Tilbakemeldingene har imidlertid ikke vært lett for 23-åringen å takle. Foto: Calvin Klein
VELTRENT: Skuespilleren Jacob Elordis kropp har vært mye å se i rollene han har hatt opp gjennom årene. Tilbakemeldingene har imidlertid ikke vært lett for 23-åringen å takle. Foto: Calvin Klein Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer klarte HBO å samle millioner foran skjermene, da de slapp den etterlengtede ungdomserien «Euphoria». Narkotika, vennskap og kjærlighet sto i sentrum i det som ble omtalt som en slags blanding mellom «Skam» og «Requiem for a Dream».

Mange unge og fremadstormende skuespillere ble castet i serien, blant andre 23 år gamle Jacob Elordi. Den australske skuespilleren ble først et kjent navn for enkelte etter å ha spilt i den første «The Kissing Booth»-filmen i 2018.

Det var likevel rollen i «Euphoria» som virkelig kastet ham inn i rampelyset, og som sørget for at han i dag følges av over ni millioner mennesker på Instagram.

Den veltrente skuespillerens kropp har vært mye å se i rollene han har hatt opp gjennom årene, og han får ofte kommentarer på at flere mener han ser bra ut.

- Hatet hvert sekund

Alle tilbakemeldingene på kropp har nemlig ikke vært like enkelt for 23-åringen å takle. I et nytt intervju med Men's Health, gjengitt av People, åpner han nå opp om utfordringene han måtte gjennomgå, og et fokus han vil at skal skifte over til noe annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer