Jacob Elordi:

- Hater dette

Den unge stjernen ønsker ikke at folk skal fokusere på hvordan kroppen hans ser ut.

VELTRENT: Skuespilleren Jacob Elordis kropp har vært mye å se i rollene han har hatt opp gjennom årene. Tilbakemeldingene har imidlertid ikke vært lett for 23-åringen å takle. Foto: Calvin Klein
VELTRENT: Skuespilleren Jacob Elordis kropp har vært mye å se i rollene han har hatt opp gjennom årene. Tilbakemeldingene har imidlertid ikke vært lett for 23-åringen å takle. Foto: Calvin Klein Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer klarte HBO å samle millioner foran skjermene, da de slapp den etterlengtede ungdomserien «Euphoria». Narkotika, vennskap og kjærlighet sto i sentrum i det som ble omtalt som en slags blanding mellom «Skam» og «Requiem for a Dream».

Mange unge og fremadstormende skuespillere ble castet i serien, blant andre 23 år gamle Jacob Elordi. Den australske skuespilleren ble først et kjent navn for enkelte etter å ha spilt i den første «The Kissing Booth»-filmen i 2018.

KJEKKAS: Jacob Elordi har fått mye oppmerksomhet for utseendet sitt. Det er imidlertid noe han ikke setter så stor pris på. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Jacob Elordi har fått mye oppmerksomhet for utseendet sitt. Det er imidlertid noe han ikke setter så stor pris på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var likevel rollen i «Euphoria» som virkelig kastet ham inn i rampelyset, og som sørget for at han i dag følges av over ni millioner mennesker på Instagram.

Den veltrente skuespillerens kropp har vært mye å se i rollene han har hatt opp gjennom årene, og han får ofte kommentarer på at flere mener han ser bra ut.

«EUPHORIA»: er navnet på serien HBO slipper sommeren 2019 - og basert på traileren har vi mye action i vente. Vis mer

- Hatet hvert sekund

Alle tilbakemeldingene på kropp har nemlig ikke vært like enkelt for 23-åringen å takle. I et nytt intervju med Men's Health, gjengitt av People, åpner han nå opp om utfordringene han måtte gjennomgå, og et fokus han vil at skal skifte over til noe annet.

I forbindelse med innspillingen av den første «Kissing Both»-filmen måtte han leve etter et strengt fitnessregime. Trening syv dager i uken, to ganger om dagen, og et sunt og kaloririkt kosthold.

- På det tidspunktet var jeg veldig ung og ble kastet inn i en verden der alle ville snakke om kroppen min... Det plaga meg som faen. Jeg identifiserer meg ikke med det i det hele tatt. Jeg prøvde å bevise meg selv og bli kjent som en skuespiller, sier han, og legger til:

- Det var så mye trening og jeg hatet hvert sekund av det.

I filmen spiller han rollen som high school-atleten Noah Flynn - en rolle som krevde en muskuløs kropp. På treningssenteret i forkant av innspillingen fokuserte han på å løfte vekter for å øke muskelmassen.

HYLLES: Den Australske komikeren Celeste Barber hylles av kjendisene etter å ha tullet mye med kroppen sin på Instagram. Vis mer

Fokuserer mer på helsen

Da 23-åringen kapret rollen som Nate Jacobs i «Euphoria», krevde det imidlertid at han gitt ned i muskelmasse igjen. Da han omsider startet innspillingen av «The Kissing Booth»-oppfølgeren, ønsket han ikke å gå tilbake til det strenge treningsregimet.

- «The Kissing Booth» fokuserte veldig på det estetiske og at jeg hadde den figuren som karakteren trengte. Nå er det mer funksjonelt. Jeg ville ha et blankt lerrett og fokusere mer på helsa. Jeg vil være i stand til å gå og løpe med barnebarna når jeg er 80 år, skjønner du? Det handler mer om å være funksjonell enn estetikken.

Nå forteller 23-åringen at han trener yoga og pilates for å opprettholde formen, i stedet for å løfte vekter.

- La oss være ærlige - jeg har ingen interesse av å gå på stranda og se ut som The Rock (skuespilleren Dwayne Johnson journ.anm.), forteller han.

BLOGGERNE: Iselin Guttormsen er nytt tilskudd til denne sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Hun studerer sexolog og bruker Instagram til å fremme vanlige kropper og sex. Det synes ikke bildetjenesten noe om. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Kjæreste med kollegaene

23-åringens utseende er ikke det eneste som har satt unge pikers hjerter i brann. Det faktum at skuespilleren ikke skal være singel er nemlig noe som trolig har skuffet både jenter og gutter.

For tiden ryktes det at han dater «Euphoria»-kollegaen Zendaya (23). Etter at serien hadde premiere ble paret observert sammen en rekke ganger, på alt fra kjæresteturer til Hellas til romantiske shoppingturer i New York, ifølge blant andre Seventeen.

Paret, som begge har for vane å holde privatlivet tett til brystet, har foreløpig ikke kommentert romanseryktene.

Før han gikk inn i det angivelige forholdet med Zendaya, var han i et to år langt forhold med «The Kissing Booth»-kollega Joey King (21), også kjent fra den prisvinnende serien «The Act».

Kjærligheten skal nemlig ha fortsatt etter at kameraene var skrudd av, og de to ble et par.

Det var imidlertid ikke kjærlighet ved første blikk, og forholdet skal ha startet som et vennskap.

- Jeg syns han var veldig søt da vi først møttes, men det startet som et vennskap (...) Det var en veldig interessant opplevelse å møte kjæresten din på settet, fordi man er så mye sammen og blir så nære veldig fort. Vi var sammen 17 timer om dagen, og alle hang sammen etter jobb og så på film og greier. Det var fantastisk, fortalte King i et intervju med Seventeen.

LES OGSÅ: Sjokkerer: - Jobbet hardt for dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer