ANSTRENGT FORHOLD TIL EGEN TEKST: Karl Ove Knausgård sier ifølge VG til NRKs «Bokprogrammet» at han hater det han har skrevet i forbindelse med den sjette og siste boken i serien «Min kamp» Foto: Scanpix
ANSTRENGT FORHOLD TIL EGEN TEKST: Karl Ove Knausgård sier ifølge VG til NRKs «Bokprogrammet» at han hater det han har skrevet i forbindelse med den sjette og siste boken i serien «Min kamp» Foto: Scanpix Vis mer

- Hater det jeg har skrevet

Tårene rant da Karl Ove Knausgård fullførte bokserien «Min kamp».

Publisert
SEHER.NO: Forfatteren Karl Ove Knausgård (43) har gjort stor suksess med bokserien «Min kamp», men skrivingen av den sjette og siste boken skal ha blitt svært følelsesladet, ifølge NRKs «Bokprogrammet»

I et intervju, som sendes førstkommende tirsdag hevder Knausgård ifølge VG, som har sett NRK-programmet, at tektsen ble så spesiell at tårene trillet.

- Når jeg skrev slutten på «Min kamp 6», så gråt jeg sånn at jeg ikke kunne se tastaturet. Det var også hele poenget: Jeg ville at det skulle munne ut i tårer. Men det er joi ikke sikkert at andre kommer til å gå gjøre det (...), sier han.

Knausgård hevder at han har slitt så mye at han hater det endelige resultatet, og avviser at det er aktuelt med flere bind i den populære bokserien.

- Jeg virkelig hater det her. Intenst. Fra dypet av mitt hjerte, så kan jeg si at jeg virkelig hater dette her. Jeg hater det jeg har skrevet, det jeg har gjort, og jeg er veldig, veldig glad for å bli kvitt det, sier han til «Bokprogrammet» ifølge VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: P4-Lise måtte fjerne brystet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer