SYK: Paris Jackson ble sendt på akutten i forrige uke, da hun prøvde å begå selvmord ved å ta en overdose med piller og å kutte seg selv.  Foto: All Over Press
SYK: Paris Jackson ble sendt på akutten i forrige uke, da hun prøvde å begå selvmord ved å ta en overdose med piller og å kutte seg selv. Foto: All Over PressVis mer

Hater Bieber for ikke å advare fans som kutter seg

Paris Jackson prøvde selv nylig å begå selvmord - nå langer hun ut mot kompisen.

SEOGHØR.NO: I forrige uke kom sjokkbeskjeden om at Paris Jackson (15), avdøde Michael Jacksons datter, hadde prøvd å begå selvmord ved hjelp av piller og selvkutting.

Nå langer 15-åringen ut mot popstjerne-kompisen Justin Bieber (19), som TMZ hevder at hun nå hater i og med at han ikke har gjort noen forsøk på å advare fans som kutter seg for å vise deres kjærlighet overfor ungpikeidolet.

De to har vært gode venner i flere år, men etter at hun så bilder av en hasjrøykende Bieber tatt i januar i år, har hun fått et annet inntrykk av 19-åringen, skriver nettstedet videre, og legger til:

- Ordet «hater» kom veldig klart frem i den sammenhengen.

Paris har den siste tiden gått igjennom en tung periode, og ifølge en kilde The Sun har snakket med skal selvmordsforsøket ha vært et rop om hjelp fra den unge celebriteten:

- Paris føler at ingen i familien forstår henne og hun føler seg isolert og alene. Hun går gjennom et tøff tid, men vi tror ikke at hun ønsket å ta sitt eget liv, men at det var et rop om hjelp.

LES OGSÅ: Tutta angrer ikke på nakenbildene