UKOMFORTABEL: Ozzy Osbournes datter, Kelly Osbourne , hater å se bilder av seg selv i bikini også etter at hun nå har gått kraftig ned i vekt. Dette bildet er fra april i fjor. Foto: All Over Press
UKOMFORTABEL: Ozzy Osbournes datter, Kelly Osbourne , hater å se bilder av seg selv i bikini også etter at hun nå har gått kraftig ned i vekt. Dette bildet er fra april i fjor. Foto: All Over PressVis mer

- Hater å se slike bilder av meg selv

Men Kelly Osbourne er mer fornøyd enn på lenge.

SEHER.NO:  I høst imponerte rockedatteren Kelly Osbourne (25) hele USA med sin innsats i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse". Og det var ikke bare en hel nasjon hun imponerte, men også seg selv.

- Jeg har ikke vært så tynn siden jeg gikk på dop, sa hun den gang.

Selv om Kelly gikk ned rundt 6 kg takket være all dansetreningen, er det ifølge Daily Mail fortsatt en ting hun er veldig ukomfortabel med.

- Selv om jeg fortsatt er i god form etter at jeg var med i "Skal vi danse", er jeg ikke helt komfortabel med å bli tatt bilder av i bikini, sier hun.

Selv trodde Kelly at hun kom til å gå opp i vekt når dansen ble lagt på hylla.


Jeg forventet at jeg kom til å gå opp i vekt etter showet, men jeg har faktisk gått ned litt mer, jeg tror forbrenningen min har blitt raskere, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.
 
LES MER: Må operere danseføttene