«Ex on the Beach»-Laura Alicia Summers:

Hastet til sykehus

Realitystjernen våknet opp og fikk nesten ikke puste.

HOVNET OPP: Realitystjernens ansikt hovnet opp. Foto: Skjermdump fra Instagram
HOVNET OPP: Realitystjernens ansikt hovnet opp. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble «Ex on the Beach»-stjernen Laura Alicia Summers (38) hastet til sykehus etter det som skal ha vært en svært skremmende allergisk reaksjon. Det melder britiske Mirror.

Summers skal ha slitt med astma og var ute av stand til å puste. Det førte til at ansiktet hennes hovnet såpass opp at hun nesten ble ugjenkjennelig.

Realitystjernen tok selv til sosiale medier for å fortelle om den traumatiske hendelsen. Hun delte i samme slengen et bilde av det hovne ansiktet sitt.

«Så i dag var en veldig dårlig dag», innledet hun innlegget.

SKANDALEREALITY: Laura Alicia Summers medvirket i «Ex on the Beach» tilbake i 2015. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
SKANDALEREALITY: Laura Alicia Summers medvirket i «Ex on the Beach» tilbake i 2015. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer

«Jeg våknet og plutselig hadde ansiktet mitt begynt å hovne opp og 'brenne', og det stoppet ikke. Det ble veldig skummelt når jeg heller ikke fikk puste ordentlig og astmaen min begynte å slå inn, så jeg skyndte meg til legevakten.

Summers forteller videre at hun fikk hjelp umiddelbart da hun ankom legevakten og roste helsepersonellet.

«EX ON THE BEACH»: Vi har snakket med Andreas Østerøy om ting folk ikke vet om skandale-programmet. Reporter: Celina Morken. Video: Jenny Aas. Vis mer

«Jeg måtte bli værende i åtte timer til observasjon og fikk massevis av steroider og anti-inflammatoriske og antihistaminer intravenøst».

Etter sykehusoppholdet er realityprofilen nå henvist til en spesialist for å få hjelp med det hovne ansiktet, som hun sier «holder henne tilbake». Hun skal nemlig over en lengre periode ha slitt med kroppslige reaksjoner hun ikke vet hva kommer av.

«Jeg har prøvd å være positiv mens jeg har funnet ut hva i helvete som skjer med kroppen min, men dette påvirker alle aspekter av livet mitt. Det begynner virkelig å gå inn på meg. Spesielt fordi jeg er så forfengelig».

LES OGSÅ: Brudd etter 28 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer