Svangerskap utenfor livmoren

Hastet til sykehus

Det er bare noen uker siden Emily Miller, kjent fra Netflix-realityprogrammet «Too Hot to Handle», oppdaget at hun var gravid. Denne uken gikk det fryktelig galt.

MISTET BARNET: Emily Faye Miller, kjent fra Netflix' realityprogram «Too Hot to Handle», mistet barnet sitt. Foto: Instagram/@emilyfayemiller
MISTET BARNET: Emily Faye Miller, kjent fra Netflix' realityprogram «Too Hot to Handle», mistet barnet sitt. Foto: Instagram/@emilyfayemiller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen få uker siden oppdaget 28 år gamle britiske Emily Faye Miller, kjent fra Netflix' realityprogram «Too Hot to Handle», at hun var gravid.

- Selv om det kom som et sjokk, var det noe jeg gledet meg til, skriver hun i et innlegg på Instagram.

Men ting gikk ikke helt som det skulle.

- På tirsdag kollapset jeg mens jeg var på butikken. Jeg kan ikke engang beskrive smerten - det føltes som om hele magen min kollapset, skriver realityprofilen - og forteller at hun ble hastet til sykehuset.

Lå utenfor livmoren

Hun forteller at hun ventet på intensiven til neste dag, da hun ble tatt inn til undersøkelser.

REALITY: Emily Faye Miller (28) er kjent fra Netflix-realityprogrammet «Too Hot to Handle». Foto: Netflix
REALITY: Emily Faye Miller (28) er kjent fra Netflix-realityprogrammet «Too Hot to Handle». Foto: Netflix Vis mer

- Da jeg lå der på bordet og klemte kjæresten min sin hånd, ble de to sykepleierne plutselig så stille. Jeg spurte om alt var OK, og hun svarte: «Jeg skal bare hente kollegaen min, slik at hun kan vurdere det.»

Så skal 28-åringen ha fått den tøffe beskjeden:

- De bekreftet at svangerskapet mitt var utenfor livmoren. For de som ikke har hørt om det, det er rett og slett at fosteret sitter fast og vokser i egglederen din. Det er dødelig, og hvis det hadde fått vokse stort lenger, hadde egglederen min sprukket, skriver Miller.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

- Ekstremt emosjonelt

Hun forteller at hun var veldig redd.

- Ikke bare ville jeg miste babyen min, men jeg kom til å få egglederen min fjernet - og potensielt også eggstokken min.

Klokka 22.00 onsdag kveld ble 28-åringen rullet inn på operasjonsstua.

- Jeg vet ikke hvem som gråt mest, meg eller kjæresten min. Det var ekstremt emosjonelt, for å si det sånn.

SNAKKER TIL FANSEN: Justin Bieber forklarer til fansen hvorfor han må avlyse flere konserter. Vis mer

- Tøft mentalt

Operasjonen gikk bra, men da hun våknet, forteller hun at hun ble rammet av panikkangst. Netflix-profilen ble skrevet ut fra sykehuset torsdag denne uken.

- Fysisk har jeg fremdeles mye smerter, og jeg er sengeliggende etter operasjonen. Men mentalt har det vært enda tøffere, skriver hun.

Når Miller ser tilbake på svangerskapet sitt, mener hun at hun ignorerte de tidlige symptomene på svangerskap utenfor livmoren.

- Jeg kan bare oppfordre jenter til å ta en tidlig undersøkelse bare for å være på den sikre siden, for å utelukke eventuelle problemer. Vær så snill, ikke ignorer kroppen din, skriver hun.

LES OGSÅ: - Ufattelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer