Portia de Rossi:

Hastet til sykehus

Portia de Rossi, kona til talkshowstjernen Ellen DeGeneres, havnet på sykehus før helga.

MÅTTE OPERERES: Før helga måtte Ellen DeGeneres frakte kona, Portia de Rossi, til sykehus. Foto: Charley Gallay/Getty Images/NTB
MÅTTE OPERERES: Før helga måtte Ellen DeGeneres frakte kona, Portia de Rossi, til sykehus. Foto: Charley Gallay/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Ellen hastet Portia til sykehus fredag kveld. Hun hadde store smerter, får People bekreftet av en talsperson for stjerneparet.

Skuespiller Portia de Rossi (48), som har vært gift med talkshowstjernen Ellen DeGeneres (63) siden 2008, gikk fredag gjennom en operasjon på grunn av blindtarmbetennelse.

Hun skal nå være på bedringens vei og er allerede tilbake i sitt eget hjem. Ifølge en talsperson for skuespilleren har hun det etter forholdene bra.

STJERNEPAR: Portia og Ellen giftet seg i 2008. Her samme år. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
STJERNEPAR: Portia og Ellen giftet seg i 2008. Her samme år. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

- Hun forstår meg

Portia de Rossi og kona giftet seg som nevnt for over tolv år siden, og i ettertid har førstnevnte betydd mye for den berømte talkshowprofilen. Gjennom både opp- og nedturer har ekteparet stått ved hverandres side.

- Portia forstår meg. I bryllupsløftene våre gjenga hun et sitat: «Det er godt å bli elsket. Det er dypt å bli forstått» - og for meg er det alt, har DeGeneres tidligere uttalt i et intervju med magasinet Good Housekeeping.

- «Jeg elsker deg», betyr egentlig at «jeg forstår deg». Og hun elsker meg for alt jeg er. Hun støtter meg og gjør meg glad, fortsatte hun.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Ikke slutten på karrieren

Det betyr imidlertid ikke at paret ikke har utfordringer i ekteskapet. Tidligere har nemlig skuespilleren ment at kona bør gi seg som talkshowprogramleder, og heller dyrke karrieren på andre måter.

- Jeg bare tenker at hun er en genial skuespiller og standupkomiker, og at det ikke nødvendigvis trenger å være dette talkshowet hun skal bruke kreativiteten sin på. Det er andre ting hun kan håndtere, sa de Rossi i et intervju The New York Times sammen med DeGeneres i 2018.

- Jeg ser bare ikke for meg at slutten på dette programmet er slutten på karrieren hennes, la hun til.

Comeback

Og i fjor så det faktisk ut til at DeGeneres kunne ha blitt tvunget til å legge talkshowet på hylla. I slutten av september returnerte hun nemlig til jobb etter måneder med anklager om arbeidsmiljøet i programmet - som blant annet ble beskrevet som «giftig».

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

- Hvis jeg noensinne har skuffa, eller såret følelsene deres, er jeg så lei meg. Hvis det noensinne har vært tilfelle, har jeg skuffa meg selv, og jeg har såret meg selv også, for jeg prøver alltid å vokse som person. Jeg ser på alt som kommer i livet mitt som en mulighet til å lære. Jeg gikk inn i denne bransjen for å få folk til å le og føle seg bra, var blant det programlederen sa på direkten da hun gjorde comeback.

Flere mistenkte at skandalen kunne bli kroken på døra for «The Ellen DeGeneres Show» etter 17 år, men i etterkant av premieren har tall vist at det var DeGeneres' mest sette premiere siden 2016.

LES OGSÅ: Fansen i harnisk etter pengeinnsamling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer