Kate Beckinsale:

Hastet til sykehus

Stjernen ble lagt inn på sykehus med en sprukket cyste.

INNLAGT: Skuespilleren Kate Beckinsale (45) er lagt inn på sykehuset med en sprukket cyste i en eggstokk. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Skuespilleren Kate Beckinsale (45) er lagt inn på sykehuset med en sprukket cyste i en eggstokk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale (45) har vært å se i filmer som blant annet «Pearl Harbor» og «The Aviator», og har lang fartstid i Hollywood.

Hun er en av stjernene som oppdaterer hyppig på sosiale medier, og det er ikke sjelden man får se bilder fra glamorøse premierer og av eksklusive kjoler.

På sykehus

Søndag delte 45-åringen imidlertid to bilder fra sykesenga der hun ser alt annet enn frisk og fornøyd ut.

På bildene, som er lagt ut på Instagram, kan man se Beckinsale med et smertefullt blikk mens hun får oksygen gjennom nesa, og at hun ligger i en seng mens hun er omringet av sykehusutstyr. Bakgrunnen for sykehusoppholdet skal være en sprukket cyste i en av eggstokkene.

«Det viser seg at en sprukket cyste i eggstokken er vondt og at morfin får meg til å gråte. Så takknemlig for alle som passer på meg #ustø», skriver Beckinsale.

Massiv støtte

Reaksjoner og søtte fra nære og kjære har ikke latt vente på seg, og mange av stjernens berømte Hollywood-kollegaer har sendt henne støttende ord.

Komiker Sarah Silverman (48), en god venn - og eks av Beckinsales tidligere kjæreste Michael Sheen (49) - skriver:

- OMG!!!!

Isla Fisher (42), kjent fra blant annet «The Great Gatsby» og «Now You See Me», skriver på sin side følgende:

- Er du i orden? Sender deg så mye kjærlighet.

Det var derimot ikke alle som kom med støtteerklæringer, og en bruker benyttet seg av muligheten til å fleipe litt.

- Men først, la meg ta en selfie, skriver Instagram-brukeren.

Dette så Beckinsale seg nødt til å svare på, og hun skriver tilbake:

- Det er faktisk ikke en selfie. Moren min tok bildet. Jeg hadde ikke publisert dette hadde det ikke vært for at noen tok et bilde av meg fra en bil mens jeg forlot sykehuset i en rullestol.

Kate selv brukte også anledningen til å takke for all positiv støtte hun har fått, og etter alt å dømme ser det ut til at det går bra med skuespilleren.

- Tusen takk til alle som har ønsket meg god bedring, og masse kjærlighet til alle jenter der ute som har gått gjennom noe lignende - eller verre. Kjærlighet til alle, skriver hun til følgerne sine.

Vis mer

Nyter livet

Det har gått litt tid siden skilsmissen fra ektemannen, Len Wiseman (45), ble ferdigstilt, og bortsett fra sykehusoppholdet ser det ut til at Hollywood-stjernen har det bedre enn på lenge.

Et halvt år etter skilsmissen publiserte Kate Beckinsale et bikinibilde av seg selv på Instagram, der hun nyter sola mens hun er på ferie et eksotisk sted.

- Flyt, flyt, og noen morsomme merker på rumpa når du reiser deg igjen, har hun skrevet under dette bildet:

Også den gang fikk skuespilleren enorm respons, og bildet fikk over 65 000 likerklikk.

- Du er mitt skjønnhetsikon, skrøt en av følgerne hennes.

- Tusenvis av menn kommer til å havne i trafikkulykker i dag, var det en annen som fleipet.

- Skikkelig vakker. Jeg tar av meg hatten for deg.

- Du er min favoritt gjennom tidene. Den hotteste kvinnen i live, mente en annen.

- Du er vakker, nydelig, smart, interessant og morsom!!!

- Du ser ikke en dag eldre ut enn 22 år, skrev enda en.

Beckinsale og Wiseman møttes på settet til filmen «Underworld» i 2003, og giftet seg i en romantisk seremoni i Bel-Air i California året etter. Duoen her ingen barn sammen, men 45-åringen har datteren Lilly Mo Sheen (19) fra sitt forhold med skuespilleren Michael Sheen (49).

LES OGSÅ: - Denne rumpa er perfekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer