Gunilla Persson:

- Hastet til sykehus under realityinnspilling

TV-teamet har valgt å ikke ta med operasjonen i programmet. Det får Hollywood-fruen til å rase.

OPERERT: Under innspillingen av TV4-serien «Biggest loser VIP» fikk Gunilla Persson blødninger i underlivet, noe som endte med operasjon. Foto: TV4
OPERERT: Under innspillingen av TV4-serien «Biggest loser VIP» fikk Gunilla Persson blødninger i underlivet, noe som endte med operasjon. Foto: TV4 Vis mer

Under innspillingen av TV4-serien «Biggest loser VIP» fikk Gunilla Persson (59) det hun selv omtaler som «et tegn fra Gud».

- Det var Gud som sa til meg at jeg måtte bli undersøkt umiddelbart, sier Hollywood-fruen til Aftonbladet.

Dette tok innspillingsteamet på alvor, og fulgte henne til sykehuset.

Ble operert

I denne ukens episode forteller hun til de andre deltakerne at hun hadde blødninger i underlivet, og ettersom hun ikke har hatt menstrasjon på seks år, oppsøkte hun legevakten.

Det resulterte i en operasjon neste dag.

Operasjonen gikk ut på at Persson måtte skrape ut livmoren. Filmteamet valgte å kutte filmingen utenfor sykehuset, slik at TV-seerne ikke får se noe av selve operasjonen. Dette var ikke 59-åringen spesielt fornøyd med.

- Jeg kan si at jeg ble litt skuffet over at det ble nedprioritert i programmet, sier hun til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

SENGELIGGENDE: Persson fikk streng beskjed om å ikke være i anstrengende aktivitet. Foto: TV4
SENGELIGGENDE: Persson fikk streng beskjed om å ikke være i anstrengende aktivitet. Foto: TV4 Vis mer

- I programmet er våre deltakeres helse topp prioritet, og teamet tok informasjonen om at Gunilla ikke hadde det bra på største alvor og hjalp til med at hun kom i kontakt med spesialistlege, sier Amanda Hjartmyr, pressekontakt for TV4-programmet til Se og Hør og fortsetter:

- Jeg tror jeg snakker for både meg og seerne når jeg sier at Gunilla er veldig sjenerøs i sin måte å dele den omtalte situasjonen hun går gjennom under opptakene. Selvfølgelig ønsker vi at vi kan legge like mye fokus på alt som skjer, men i dette tilfellet måtte vi gi andre hendelser plass i programmet også.

Påvirket deltakelsen

Videre forteller Persson til avisen at operasjonen påvirket henne i konkurransen.

- Det var en tøff tid da det gjaldt å prestere. Jeg fikk totalt forbud om å gjøre noe som helst av anstrengende fysisk aktivitet. Og hele programmet handler mye om hard trening.

Hun tok celleprøver, men måtte vente to uker på resultatene. Disse har hun ikke ønsket å si noe om, ifølge Aftonbladet.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer Vis mer

Innlagt i sommer

Også i juni ble Persson innlagt på sykehus, da hun skal ha pådratt seg en allergisk reaksjon. Ifølge Expressen ble hun den gang lagt inn på Lennox Hill-sykehuset i New York.

Hun beskrev situasjonen som ubehagelig, men understreket at det bare dreide seg om en hudallergi. I en uttalelse til den svenske avisen skrev hun at hun hadde fått et utslett, og at hun følte seg redd.

Hun fikk steroider intravenøst, noe som kom til syne på bildet hun la ut på Instagram.

Det har vært mye for 59-åringen den siste tiden. I slutten av mai ble den svenske «Hollywoodfruen» pågrepet av politiet i Palm Beach i Florida etter å ha blitt mistenkt for å ha stjålet et par solbriller fra Chanel.

I juni ble hun fremstilt for retten, og Expressen kunne melde at politiet valgte å ta ut tiltale mot «Svenske Hollywoodfruer»-profilen. Hun ble derimot ikke tiltalt for tyveri, men heller for forseelse.

Hun valgte å ikke kommentere den rettslige utviklingen.

LES OGSÅ: Gisele åpner seg om mentale problemer